Η συγκινητική αλλά και τραγική ιστορία μίας 23χρονης μητέρας!

Η Ιβέτα Κελεσόβα, μόλις 23 χρονών και μητέρα ενός μικρού κοριτσιού, παντρεύτηκε στο εκκλησάκι του νοσοκομείου, λίγο πριν αφήσει την τελευταία της πνοή.

Η συγκινητική αλλά και τραγική ιστορία μίας 23χρονης μητέρας!

Η άτυχη γυναίκα παντρεύτηκε τον πατέρα του παιδιού της Μίκουλας Κέλες μέσα στο νοσοκομείο Royal Marsden και λίγες μέρες μετά τον γάμο τους, έφυγε από τη ζωή.

Η τραγική της ιστορία η οποία τελικά κατέληξε και στον θάνατό της, ξεκίνησε όταν ακόμα ήταν έγκυος στην κόρη της, η οποία είναι σήμερα δύο χρονών.

Κάθε βράδυ, για έξι ολόκληρους μήνες, η άτυχη γυναίκα είχε εφίδρωση, πονούσαν πολύ τα άκρα της και παρουσίαζε επίμονο βήχα. Όμως όταν επισκέφτηκε τον γιατρό, εκείνος της είπε πως ήταν απόλυτα υγιής.

Τελικά, ύστερα από εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη η κοπέλα αφού άρχισε να έχει σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα και είχε χάσει πάρα πολλά κιλά, διαγνώστηκε ότι βρισκόταν στα τελευταία στάδια καρκίνου για τον οποίο μάλιστα κανείς δεν μπορούσε να πει από πού προήλθε και γιατί εξελίχθηκε τόσο γρήγορα.

Τελικά η Ιβέτα έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας ορφανό το κοριτσάκι της που κλαίει κάθε φορά που βλέπει φωτογραφία της. Δείτε φωτογραφίες της άτυχης γυναίκας από την ημέρα του γάμου της μέσα στο νοσοκομείο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved