Ζέτα Δούκα: Οικογενειακές στιγμές γύρω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο (pics)

Το στόλισαν ο άντρας της μαζί με την κόρη τους.

Ζέτα Δούκα: Οικογενειακές στιγμές γύρω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο (pics)

Δεν μπορεί να περιγράψει την ευτυχία της η Ζέτα Δούκα παρακολουθώντας τον σύζυγό της, Μιχάλη Χατζηαντωνά, να στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με την κόρη τους όπως η ίδια αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Εύχομαι σε όλο τον κόσμο να είναι τόσο ευτυχισμένος και πλήρης όσο εγώ και σε μένα, να είμαι καλά ώστε να τους χαίρομαι πολλά - πολλά χρόνια.».

H γνωστή ηθοποιός, που αυτές τις ημέρες βρίσκεται σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με την παράσταση «Γράμμα σε ένα παιδί», κατάφερε να ξεκλέψει λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και να απολαύσει οικογενειακές στιγμές.

«Ναι, το ξέρω! Μου αρέσει η δουλειά μου, μου αρέσει να την ταξιδεύω και να συναντάω ανθρώπους, κουλτούρες, καθημερινότητες. Υπάρχουν όμως μέρες που μου λείπεις αφόρητα... Ναι, το ξέρω! Μόνο μαζί σου έχω αυτό το χαμόγελο...» εξομολογήθηκε στη μικρή Θάλεια σε άλλη της ανάρτηση δείχνοντας έτσι την αγάπη της προς τη μικρή αλλά και το πόσο δύσκολο είναι για κάθε γυναίκα να συνδυάζει τους ρόλους της εργαζόμενης και της μητέρας.

Δείτε τις φωτογραφίες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved