Αυτό είναι το κορμί μου μετά τις τρεις εγκυμοσύνες μου και σε όποιον αρέσω (pics)

«Σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε!»

Αυτό είναι το κορμί μου μετά τις τρεις εγκυμοσύνες μου και σε όποιον αρέσω (pics)

Έγινε γνωστή δημοσιεύοντας φωτογραφίες της λίγες ώρες μετά τη γέννηση του τρίτου της παιδιού και είδε τους follower της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, να αυξάνονται μέρα με τη μέρα!

Φαίνεται, αρκετές ήταν οι γυναίκες που ταυτίστηκαν μαζί της και αποφάσισαν να την ακολουθήσουν παρακολουθώντας την καθημερινότητά της με τα τρία της παιδιά!

Η Elise Raquel από την Αυστραλία, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει περιγράψει σε κάποιες από τις φωτογραφίες της, το πώς ένιωθε στις εγκυμοσύνες της και πώς προσπαθούσε να κρύψει το σώμα της. Κάθε φορά που έφερνε στον κόσμο ένα παιδί (στην 1η και τη 2η εγκυμοσύνη της) ένιωθε μια περίεργη λύπη καθώς κοιτούσε την κοιλιά της.

Ωστόσο, μετά τη γέννηση της κόρης της Willa (του 3ου της παιδιού), παραδέχεται ότι επιτέλους έμαθε να αγαπά το σώμα της και να είναι περήφανη γι' αυτό, τα επιπλέον κιλά της, τα σημάδια της, τις ραγάδες της και όλα εκείνα που φέρνει μαζί της μια εγκυμοσύνη.

Οι γυναίκες που την ακολουθούν, λένε ότι οι φωτογραφίες της αντικατοπτρίζουν την καθημερινότητα μιας φυσιολογικής μαμάς που δεν ντρέπεται για τα παραπάνω κιλά που της άφησε η εγκυμοσύνη.

Έμαθε να αγαπά τον εαυτό της. Και ευτυχισμένη μαμά σημαίνει και ευτυχισμένα παιδιά.

Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved