Πώς μια απλή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μπορεί να γίνει «μαγική» (pics)

Έρχονται Χριστούγεννα!

Πώς μια απλή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μπορεί να γίνει «μαγική» (pics)

Η θερμοκρασία αρχίζει να πέφτει, τα κουτιά με τα χριστουγεννιάτικα στολίδια ανεβαίνουν από την αποθήκη και ο στολισμός ξεκινά.

Αυτή η διαδικασία είναι λίγο πολύ γνωστή σε όλους μας και την ακολουθούμε με μικρές αποκλίσεις. Πόσοι από εμάς όμως έχουμε απαθανατίσει όλες αυτές τις στιγμές της προετοιμασίας; Τον ενθουσιασμό των παιδιών, τη χαρά τους όταν μας βοηθούν να κρεμάσουμε τα στολίδια στο δέντρο και το πλατύ χαμόγελό τους όταν ανάβουν τα φωτάκια;

Ο Phillip Haumesser, φωτογράφος και πατέρας δύο αγοριών, μετά από παρότρυνση της συζύγου του, φωτογραφίζει τα τελευταία τρία χρόνια όλη αυτή την προετοιμασία για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό του σπιτιού τους.

Όπως αναφέρει, ήταν να μην κάνει την αρχή αφού πλέον ανυπομονεί γι’ αυτή τη στιγμή, που είναι τόσο χαρούμενη αλλά και μελαγχολική ταυτόχρονα (για τους μεγάλους, όχι για τα παιδιά).

Με το φωτογραφικό φακό του λοιπόν εστιάζει στα βλέμματα των παιδιών του και στις αντιδράσεις τους, καθώς στολίζουν το δέντρο και διακοσμούν το σπίτι εν όψει των γιορτών.

Δείτε τις όμορφες φωτογραφίες του στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved