Η πρώτη επίσημη του βασιλικού μωρού, η ανακούφιση του πρίγκιπα και η συγκίνηση της Κέιτ (βίντεο +φωτογραφίες)

Μόλις 26 ώρες αφότου είχε έρθει στη ζωή το μωρό τους, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον βγήκαν από το νοσοκομείο όπου έγινε ο τοκετός για να χαιρετήσουν το πλήθος που ήταν συγκεντρωμένο.

Η πρώτη επίσημη του βασιλικού μωρού, η ανακούφιση του πρίγκιπα και η συγκίνηση της Κέιτ (βίντεο +φωτογραφίες)

Η ευτυχής μαμά, για ακόμα μία φορά είχε επιλέξει να φορέσει φουστάνι που θα θύμιζε σε μεγαλύτερης ηλικίας Άγγλους την αξέχαστη πριγκίπισσα Νταϊάνα, όταν πριν από 31 χρόνια έβγαινε από το ίδιο νοσοκομείο κρατώντας αγκαλιά τον πρωτότοκο γιο της Γουίλιαμ.

Η Κέιτ φορούσε πουά φόρεμα σε λιλά χρώμα, ενώ η Νταϊάνα είχε επιλέξει για την ίδια μέρα πάλι πουά φόρεμα αλλά σε οινοπνευματί χρώμα.

«Ακόμα ψάχνουμε να καταλήξουμε στο όνομα που θα δώσουμε στο παιδί» είπε το ζευγάρι μιλώντας στους δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί. Μάλιστα, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ αστειεύτηκε για τον μικρό λέγοντας: «Το σίγουρο είναι πως έχει γερά πνευμόνια» θέλοντας ουσιαστικά να τονίσει τα κλάματα του μωρού από την ώρα που γεννήθηκε.

Όσο για το σε ποιον από τους γονείς του μοιάζει, ο πρίγκιπας επιστράτευσε και πάλι το χιούμορ του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μοιάζει ευτυχώς περισσότερο στη μητέρα του. Άλλωστε έχει περισσότερα μαλλιά και από μένα».

Επίσης, όταν δημοσιογράφος του επεσήμανε πως το μωρό άργησε να έρθει, ο πρίγκιπας είπε: «Είναι μεγάλο αγοράκι, αρκετά βαρύ. Θα του κάνω παρατήρηση για την αργοπορία του όταν μεγαλώσει».

Οι πρώτοι από τα μέλη της οικογένειας που έσπευσαν να επισκεφτούν την Κέιτ και το μωρό ήταν οι γονείς της, η Κάρολ και ο Μάικλ Μίντλετον.

«Ήταν πολύ συγκινητικό. Κάθε ένας από εσάς που έχει γίνει γονιός μπορεί να καταλάβει τι εννοώ» αρκέστηκε να πει η Κέιτ στους δημοσιογράφους για τη στιγμή του τοκετού.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ πάντως, έδειξε να περνά με άριστα τις πρώτες εξετάσεις του ως μπαμπάς αφού μπροστά σε κάμερες και φωτογράφους πήρε τον γιο του από την αγκαλιά της συζύγου του με μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό του και τον κράτησε σωστά, όπως έπρεπε.

Μάλιστα, όταν το ζευγάρι μαζί με το μωρό ξαναβγήκε από το νοσοκομείο για να φύγουν για το παλάτι του Κένσιγκτον, ο Γουίλιαμ μπροστά στις κάμερες έδειξε να ανακουφίζεται που όλα είχαν γίνει σωστά και ο ίδιος δεν είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα σε ό,τι έχει να κάνει με το ντεμπούτο του στο κοινό ως μπαμπάς.

Ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα έφτασαν πολύ αργότερα δηλώνοντας πως το μωρό είναι «υπέροχο». Από τα παλάτι βγήκε νέα ανακοίνωση κατά την οποία ευχαριστούσε το νοσοκομείο St Mary's και το προσωπικό του που ήταν τόσο περιποιητικοί μαζί τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι το βράδυ της Δευτέρας, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έμεινε σε άλλο δωμάτιο του νοσοκομείου, ώστε να βρίσκεται δίπλα στον γιο και τη γυναίκα του.

Το ζευγάρι θα μείνει στο παλάτι του Κένσιγκτον για δύο εβδομάδες, όσες δηλαδή και οι μέρες που θα έχει άδεια πατρότητας ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και οι δυο τους σκοπεύουν να φροντίσουν μόνοι τους το μωρό τους, ενώ από κοντά θα βρίσκεται και η νταντά του παλατιού.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved