Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Οι πρώτες μέρες ευτυχίας με τη νεογέννητη κόρη της

Μανούλα για δεύτερη φορά.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Οι πρώτες μέρες ευτυχίας με τη νεογέννητη κόρη της

Εδώ και λίγες μέρες η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ζει το όνειρό της!

«Καμμιά λέξη δεν είναι η σωστή για να περιγράψει πώς νοιώθω... Ευγνωμοσύνη, έρωτας, αγάπη, ευτυχία, ευλογία, ολοκλήρωση…» γράφει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανεβάζοντας φωτογραφίες από τις πρώτες στιγμές στο μαιευτήριο με τη δεύτερη κόρη της που γεννήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.

Και λίγο αργότερα όταν επέστρεψαν στο σπίτι είπε πως «το να έχεις 2 μωρά στο σπίτι είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα που μου έχουν συμβεί και θέλω να βγάλω το καπέλο σε όλες τις μαμάδες του κόσμου που δεν γκρινιάζουν, δεν νευριάζουν, δεν τα παρατάνε, άυπνες για μέρες, με πόνους ή χωρίς, που δεν προλαβαίνουν να κάνουν μπάνιο, ή να φάνε... Είστε οι ηρωίδες μου.»

Φυσικά δεν παρέλειψε να εκφράσει την αγάπη της στον αγαπημένο της Φώτη Μπερνάντο «Σ’ αγαπώ που μου έδωσες τα παιδιά μας και την ευκαιρία να δώσω όλη την αγάπη που είχα μέσα μου...», στην καλή της φίλη Ευρυδίκη Βαλαβάνη «που είσαι πέρα από νονά για την Ηλέκτρα και πέρα από φίλη για μένα...», στον γιατρό της και το ιατρικό προσωπικό και στους θαυμαστές της που της ευχήθηκαν να της ζήσει!

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες που δημοσίευσε η γνωστή ηθοποιός.

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο στη ροή ειδήσεων του Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved