Μαμά δημοσίευσε φωτογραφία του σώματός της, λίγες ώρες μετά τον τοκετό (pics)

Μια μητέρα τριών παιδιών, δημοσίευσε φωτογραφίες της δείχνοντας το σώμα της μερικές ώρες μετά τη γέννηση του παιδιού της, θέλοντας να δείξει το σώμα της ακριβώς πως μοιάζει.

Μαμά δημοσίευσε φωτογραφία του σώματός της, λίγες ώρες μετά τον τοκετό (pics)

Η Elise Raquel από την Αυστραλία, δημοσίευσε φωτογραφία που δείχνει τον εαυτό της στους 36.000 follower της, πως πραγματικά μοιάζει το σώμα μιας γυναίκας μετά τον τοκετό.

Περιγράφοντας το πώς ένιωθε στις άλλες της εγκυμοσύνες και πώς προσπαθούσε να κρύψει το σώμα της, η Raquel παρά τη χαρά που είχε καλωσορίζοντας το νέο της μωρό, κάθε φορά ένιωθε μια περίεργη λύπη καθώς κοιτούσε την κοιλιά της.

Ωστόσο, μετά τη γέννηση της κόρης της Willa, παραδέχεται ότι επιτέλους έμαθε να αγαπά και να είναι περήφανη για το σώμα της, τα επιπλέον κιλά της, τα σημάδια της, τις ραγάδες της και όλα εκείνα που φέρνει μαζί της μια εγκυμοσύνη.

«Δεν είναι και ό,τι καλύτερο να επιστρέφεις με ένα μωρό στο σπίτι και ακόμη να φοράς τα ρούχα εγκυμοσύνης!», γράφει σε ένα από τα ποστ της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συνεχίζει: «Μου πήρε τρία μωρά, μέχρι να αποδεχτώ πραγματικά το σώμα μου και μέχρι να μάθω ότι δεν πρέπει να το κρύβω. Πρέπει να είμαι περήφανη για αυτό!».

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και με το πώς είναι το σώμα μιας γυναίκας, λίγες ώρες μετά τον τοκετό!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved