Η ζωή με το μωρό στο σπίτι ένα μήνα μετά τη γέννηση της κόρης της (pics)

6 χρόνια μετά τη γέννηση του γιου της έγινε ξανά μαμά!

Η ζωή με το μωρό στο σπίτι ένα μήνα μετά τη γέννηση της κόρης της (pics)

Εδώ και 26 ημέρες το σπίτι της έχει γεμίσει με μωρουδιακά αρώματα, πάνες, μπιμπερό, ζιπουνάκια και όλα εκείνα που χρειάζεται μια νέα μαμά στο σπίτι.

Μπορεί η ίδια να έχει δύο παιδιά, όμως απείχε αρκετά χρόνια μακριά από τις πάνες και τα μπιμπερό. Για την ακρίβεια 6 χρόνια. Όσο είναι ο μεγαλύτερος γιος της τώρα!

Ο Luca Comrie, πλέον είναι μεγάλος αδερφός και ανυπομονούσε να γνωρίσει τη μικρή του αδερφή. Μάλιστα είχε διαλέξει και όνομα για εκείνη πριν καλά γεννηθεί και δεν ήταν άλλο από το Cofant Croissant. Αν και μέχρι στιγμής, η Hilary Duff δεν έχει δημοσιεύσει κοινή τους φωτογραφία, φωτογραφία δηλαδή που να δείχνει τον Luca, να κρατά στην αγκαλιά του την αδερφή του, φανταζόμαστε ότι θα κάνει τη δημοσίευση λίγο αργότερα.

Μέχρι στιγμής αρκείται στο να βάζει φωτογραφίες της μικρής της πριγκίπισσας, είτε κρατώντας τη η ίδια στην αγκαλιά της, είτε ο σύντροφός της Matthew Koma.

Η μικρούλα ήρθε στον κόσμο στις 25 Οκτωβρίου. Η τραγουδίστρια γέννησε στο σπίτι με τη βοήθεια μαίας όπως αργότερα έγινε γνωστό και το όνομα που διάλεξαν για εκείνη, δεν είναι άλλο από το Banks Violet Bair.

Το ζευγάρι ακόμη δεν έχει αρραβωνιαστεί ούτε έχει κάνει σχέδια γάμου. Αν και σύμφωνα με πηγές θέλουν πολύ να παντρευτούν κάποια στιγμή, όλο τους το ενδιαφέρον τώρα το έχουν στρέψει στη μικρή τους πριγκίπισσα.

Δείτε φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει και οι δύο γονείς στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, μαζί με τη μικρή Violet που όπως μπορείτε κι εσείς να δείτε, είναι αξιολάτρευτη!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved