GNTM: Δείτε πρώτη φορά την κόρη της παίκτριας, Εβελίνας Σκίτσκο (vid & pics)

Η Εβελίνα Σκίτσκο είναι μία από τις διαγωνιζόμενες καλλονές του Greece's Next Top Model και σύμφωνα με τα spoilers θα είναι και η νικήτρια του ριάλιτι!

GNTM: Δείτε πρώτη φορά την κόρη της παίκτριας, Εβελίνας Σκίτσκο (vid & pics)

Eίναι μοντέλο, μαμά και μόλις 20 ετών. Έχει καταγωγή από τη Μολδαβία, αλλά ζει στην Κύπρο.

Η Εβελίνα μπήκε στον χώρο του μόντελινγκ από πολύ μικρή ηλικία, αφού όταν ήταν μόλις 13 ετών, ένα ντουέτο σχεδιαστών την ανακάλυψαν στον δρόμο και ξεκίνησε έκτοτε να δουλεύει επαγγελματικά.

Η Εβελίνα Σκίτσκο προκάλεσε έκπληξη με την εμφάνισή της αλλά και με το ότι είναι single μητέρα ενός νεογέννητου. Πριν μερικούς μήνες έφερε στη ζωή ένα κοριτσάκι, την Αριάννα καρπός του έρωτάς της από τον Ανδρέα Ναπολέων. Ο Αντρέας είναι Κύπριος τραγουδιστής και τώρα που η Εβελίνα είναι στο παιχνίδι την φροντίζει. Το ζευγάρι μπορεί να έχει χωρίσει, όμως οι σχέσεις τους είναι άριστες... Η νεαρή καλλονή πριν μπει στο παιχνίδι, δημοσίευε πολλές φωτογραφίες με την κορούλα της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και όπως θα δείτε η ομορφιά είναι οικογενειακή υπόθεση.

Πάντως το σώμα της Εβελίνας είναι αψεγάδιαστο παρόλο που γέννησε πριν λίγους μήνες και από τη πρώτη στιγμή του ριάλιτι έδειξε ότι θέλει να κερδίσει και να γίνει... Top Model! Μάλιστα, στο πρώτο επεισόδιο η επιθυμία της να τα καταφέρει στο χώρο του μόντελινγκ είχε συγκινήσει την Βίκυ Καγιά και ο φωτογράφος, Δημήτρης Σκουλός δεν δίστασε να πει πως θα μπορούσε να είναι η μεγάλη νικήτρια του GNTM!

Το 20χρονο μοντέλο από τη μέρα που μπήκε στο σπίτι του ριάλιτι ακούει μόνο θετικά σχόλια και οι φωτογραφίες της σε κάθε επεισόδιο εντυπωσιάζουν!

Δείτε φωτογραφίες με την κούκλα κόρη της Εβελίνας, που είναι έντεκα μηνών και σίγουρα της μοιάζει πολύ!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved