Γνωστή ηθοποιός ανακοίνωσε ότι απέκτησε παιδί μέσω παρένθετης μητέρας - Όλες οι λεπτομέρειες (pics)

Πριν ένα χρόνο η ηθοποιός μιλούσε για τη μάχη που δίνει με την υπογονιμότητα και ήλπιζε κάποια στιγμή να εισακουστούν και οι δικές της προσευχές.

Γνωστή ηθοποιός ανακοίνωσε ότι απέκτησε παιδί μέσω παρένθετης μητέρας - Όλες οι λεπτομέρειες (pics)

Πλέον, κρατά στην αγκαλιά της το δικό της αγγελούδι και φωτογραφίζεται με ένα χαμόγελο ευτυχίας, ανακούφισης και πραγματικά φαίνεται το πόσο ευλογημένη νιώθει.

Η Gabrielle Union δημοσίευσε αργά το βράδυ της Πέμπτης, φωτογραφίες που δείχνουν την ίδια και τον σύζυγό της μπασκετμπολίστα του NBA Dwyane Wadeι, να κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους μωρό. Ένα μικρό κοριτσάκι που κατάφεραν να αποκτήσουν μέσω παρένθετης μητέρας, όπως αποκάλυψε η ίδια η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Gabrielle στο παρελθόν είχε πολλαπλές αποβολές. Πριν ένα χρόνο είχε μιλήσει στο αμερικάνικο περιοδικό People, αποκαλύπτοντας ότι παλεύει με την υπογονιμότητα και ότι έχουν αποτύχει όλες οι εξωσωματικές που είχε υποβληθεί.

«Είχα οκτώ ή εννέα αποβολές. Για τρία χρόνια το σώμα μου ήταν φυλακισμένο στο να προσπαθεί να μείνει έγκυος!».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Αύγουστο του 2014 και η σταρ δεν σκεφτόταν ποτέ τότε τον εαυτό της ως μητέρα. Αφού όμως συνειδητοποίησε πόση χαρά μπορεί να νιώσει μεγαλώνοντας τρία αγόρια, (τα παιδιά του συζύγου της από προηγούμενο γάμο), άρχισε να σκέφτεται ότι ένα μωρό τελικά είναι κάτι που πάντα ήθελε και απλά δεν το γνώριζε.

«Δεν ήθελα παιδιά. Αλλά έγινα μητριά και ανακάλυψα ότι ήθελα να φροντίζω αυτά τα τρία παιδιά και να είμαι συνεχώς μαζί τους!».

Το να παλεύει με την υπογονιμότητα δεν ήταν εύκολη υπόθεση για την ίδια, ειδικά όταν είσαι διάσημη και όταν σε ρωτούν γνωστοί και άγνωστοι «πότε θα αποκτήσεις το δικό σου παιδί».

«Για τόσες πολλές γυναίκες και όχι απλά μόνο για διάσημες γυναίκες αλλά και για όλες τις γυναίκες, η φράση "Θες να αποκτήσεις παιδιά", η απάντηση "όχι" είναι εκείνη που τις βγάζει από τη δύσκολη θέση. Είναι πολύ πιο εύκολο να πεις "όχι"παρά ότι αντιμετωπίζεις προβλήματα υπογονιμότητας. Ο κόσμος είναι σκληρός και δεν έχει ιδέα το πόσο κακό κάνει σε μια γυναίκα!».

Όλα αυτά όμως, ανήκουν στο παρελθόν. Η Gabrielle, έγινε μητέρα και η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της ίδιας και του συζύγου της.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved