GNTM: Δείτε πώς περνά ο γιος της Μικαέλας Φωτιάδη όσο είναι στο ριάλιτι (pics & vid)

H Μικαέλα Φωτιάδη είναι μία από τις παίκτριες του Greece's Next Top Model που μας απασχολεί καθώς ανήκει στην «τριάδα φωτιά» του ριάλιτι.

GNTM: Δείτε πώς περνά ο γιος της Μικαέλας Φωτιάδη όσο είναι στο ριάλιτι (pics & vid)

Η Μις Ευρώπη 2016 αποφάσισε να μπει στο ριάλιτι μοντέλων και προκαλεί ίντριγκα με τις ατάκες και τη συμπεριφορά της! Όμως, η καλλονή δε θα καταφέρει να μείνει έως το τέλος του παιχνιδιού, αφού σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, τόσο η Μέγκι Ντρίο όσο και η Μικαέλα Φωτιάδη θα αποχωρήσουν στα επόμενα επεισόδια του Next Top Model!

Η Μικαέλα μπορεί να αναστατώνει – όσο βρίσκεται στο παιχνίδι – τις συμπαίκτριές της, όμως ο σύντροφός της Γιάννης Μπορμπόκης, με τον οποίο έχουν αποκτήσει και έναν κούκλο γιο, την στηρίζει.

Ο Γιάννης είπε πρόσφατα στην εκπομπή “Ευτυχείτε” για την Μικαέλα και τη συμμετοχή της στο ριάλιτι: «Δεν είναι αυτός ο χαρακτήρας της και σίγουρα παίζει ρόλο το μοντάζ».
Μάλιστα πρόσθεσε: «Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι έχει προηγηθεί και η παίκτρια έχει αντιδράσει με αυτόν τον τρόπο» και τόνισε «ο κόσμος της μόδας είναι απίστευτα σκληρός και αυτά που βλέπουμε στο ριάλιτι δεν είναι τίποτα, σε σχέση με την πραγματικότητα».

Μπορεί η Μικαέλα να είναι μέσα στο σπίτι των μοντέλων, όμως ο αγαπημένος της και ο γιος της καλοπερνάνε! Μπαμπάς και γιος περνούν ατελείωτες ώρες μαζί, κάνουν “τρέλες”, παίζουν, πηγαίνουν βόλτα... Φοράνε παρόμοια ρούχα και πηγαίνουν για φαγητό, όσο η Μικαέλα λείπει από το σπίτι!

Δείτε πως περνά ο γιος της όσο η Μικαέλα βρίσκεται στο σπίτι του Next Top Model, τις δηλώσεις του συντρόφου της αλλά και ατάκες της μέσα στο ριάλιτι μοντέλων που προκάλεσε αναστάτωση στις συμπαίκτριές της!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved