Μικροί chefs μαγείρεψαν... με κοτοπαριζάκι ΠΙΝΔΟΣ!

Το Σάββατο 3 Νοεμβρίου το κοτοπαριζάκι ΠΙΝΔΟΣ κατέλαβε τη Μικρή Πλατεία του εμπορικού κέντρου AVENUE στο Μαρούσι για το πιο παιχνιδιάρικο live cooking session που έγινε ποτέ!

Μικροί chefs μαγείρεψαν... με κοτοπαριζάκι ΠΙΝΔΟΣ!

Σε συνεργασία με το πιο σύγχρονο και αξιόπιστο site για γονείς το mothersblog.gr και το Kids Cooking Club, το κοτοπαριζάκι ΠΙΝΔΟΣ υποδέχθηκε πάνω από 100 μικρούς επίδοξους chef σε ένα πολύ δημιουργικό και διασκεδαστικό μάθημα μαγειρικής.

Μετά από το διαγωνισμό που ξεπέρασε τις 2.500 συμμετοχές, οι λιλιπούτειοι μάγειρες φόρεσαν τις ποδιές και τους σκούφους τους και δημιούργησαν μία ξεχωριστή αλμυρή τάρτα με κοτοπαριζάκι από φρέσκο ορεινό κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής ΠΙΝΔΟΣ και άλλα υγιεινά και απλά υλικά υπό την καθοδήγηση και την επίβλεψη του executive chef και γνωστού πρεσβευτή της υγιεινής διατροφής, Κυριάκου Μελά από το Kids cooking club .

Οι μικροί μας φίλοι έμαθαν βιωματικά σε ολιγομελή groups, διάρκειας 45 λεπτών, την αξία της σωστής και ισορροπημένης θρέψης, της υγιεινής πριν και κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος αλλά και τον τρόπο να φτιάχνουν το δικό τους υγιεινό κολατσιό.

Η αλμυρή τάρτα που δημιούργησαν με πρωταγωνιστή το νόστιμο και υγιεινό κοτοπαριζάκι από τη νέα σειρά αλλαντικών ΠΙΝΔΟΣ, από νόστιμο ορεινό κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής, χωρίς προσμίξεις με άλλα κρέατα, με χαμηλά λιπαρά και χωρίς γλουτένη σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα υγιεινά και αγαπημένα τους υλικά ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους τόσο σε γεύση όσο και σε εμφάνιση!

Οι, γιατί όχι, αυριανοί chef εκτός από την εμπειρία της προετοιμασίας του φαγητού τους, πήραν φεύγοντας έναν μαγειρικό σκούφο ως δώρο και έδωσαν την υπόσχεση ότι θα τον χρησιμοποιήσουν και στις επόμενες γαστρονομικές δημιουργίες τους.

Το κοτοπαριζάκι ΠΙΝΔΟΣ με τη σειρά του μετά τη μεγάλη απήχηση του live cooking session δεσμεύθηκε για νέες διασκεδαστικές και ακόμα πιο δημιουργικές μαγειρικές περιπέτειες! Stay tuned...

Κοτοπαριζάκι ΠΙΝΔΟΣ, ξετρελαίνει τα παιδιά…το εμπιστεύονται οι μαμάδες!!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved