Οι αλλαγές στο δέρμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και πώς να τις αντιμετωπίσεις

Η εγκυμοσύνη είναι μια ιδιαίτερη περίοδος για κάθε γυναίκα.

Οι αλλαγές στο δέρμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και πώς να τις αντιμετωπίσεις

Η συγκίνηση και τα συναισθήματα που πλημμυρίζουν τις μελλοντικές μητέρες είναι μοναδικά. Οι συναισθηματικές αλλαγές είναι κάτι που κάθε γυναίκα βιώνει με διαφορετικό τρόπο, όπως και τις αλλαγές στο σώμα της. Για το λόγο αυτό, είναι πολύ σημαντικό, μια γυναίκα, να μην φορτίζεται επιπλέον από τις αλλαγές που θα συμβούν στο σώμα της, ειδικά όταν μπορεί να τις αντιμετωπίσει.

Σε αρκετές περιπτώσεις, ανεπιθύμητες ραγάδες μπορεί να εμφανιστούν σε διάφορα σημεία του σώματος ως αποτέλεσμα της απότομης αυξομείωσης του βάρους. Το δέρμα μπορεί να γίνει πιο ευαίσθητό και η ανάγκη του για ενυδάτωση να αυξηθεί. Υπάρχει ένα έλαιο που μπορεί να συμβάλει αισθητά στη βελτίωση της όψης του δέρματος κάθε γυναίκας: Το Bio-Oil.

oil

Το Bio-Oil συμβάλλει τόσο στην πρόληψη εμφάνισης ραγάδων κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, όσο και στην αντιμετώπιση τους! Χάρη στη μοναδική του σύνθεση με βιταμίνες, έλαια καλέντουλας, χαμομηλιού, δεντρολίβανου και λεβάντας καθώς και το καινοτόμο πατενταρισμένο υλικό Purcellin oil, συμβάλλει αποτελεσματικά στην αναδόμηση και ανάπλαση του δέρματος, στην ανάκτηση της χαμένης του ελαστικότητας προλαμβάνοντας την εμφάνιση ραγάδων.

Αν είσαι μέλλουσα ή νέα μητέρα, η διαδικασία είναι απλή: Κάνεις απαλό μασάζ με Bio-Oil στην κοιλιά, τους γοφούς, το κάτω μέρος της πλάτης και τους άνω μηρούς πρωί - βράδυ από την αρχή του δεύτερου τριμήνου και για όσο διάστημα το χρειάζεται το δέρμα σου.

Extra tip: Μια ισορροπημένη μεσογειακή διατροφή σε συνδυασμό με μέτριας εντάσεως άσκηση κατάλληλη για εγκύους μπορεί να συμβάλλουν αποτελεσματικά στην πρόληψη των ραγάδων καθώς βοηθούν την κάθε έγκυο να μην έχει έντονες αυξομειώσεις στο βάρος της.
Το μοναδικό έλαιο περιποίησης Bio-Oil βρίσκεται στο πλευρό κάθε γυναίκας σε αυτή την ξεχωριστή περίοδο για εκείνη χαρίζοντάς της ένα όμορφο δέρμα, ακριβώς όπως της αξίζει!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved