Πασίγνωστος ηθοποιός αρνείται να γνωρίσει τη νεογέννητη κόρη του - Τι δηλώνει (pics)

Αν και δηλώνει αφοσιωμένος πατέρας στους δύο άλλους γιους τους, αρνείται να γνωρίσει την κόρη του!

Πασίγνωστος ηθοποιός αρνείται να γνωρίσει τη νεογέννητη κόρη του - Τι δηλώνει (pics)

Η κόρη του γεννήθηκε τον περασμένο μήνα αλλά το νέο πώς δεν θέλει να τη γνωρίσει έγινε πριν μερικές ώρες γνωστό.

Ο κωμικός ηθοποιός που έχουμε αγαπήσει μέσα από τις ταινίες που πρωταγωνιστεί, ούτε που θέλει να δει στα μάτια του την κόρη του Lyla!

Τι και αν η μικρούλα με τα ξανθά της μαλλάκια και τα γαλάζια της μάτια του μοιάζει πολύ; Τι και αν το τεστ πατρότητας βγήκε θετικό; Ο Owen Wilson στο δικαστήριο τον περασμένο Ιούνιο είπε πως δεν θέλει να επισκεφθεί την κόρη του όταν γεννηθεί και πώς δεν επιθυμεί την επιμέλειά της.

owenwilson official 10955064 980829768595944 1397488012 n

Τα διεθνή Μέσα βέβαια, τις τελευταίες ώρες έχουν πάρει φωτιά και γράφουν συνεχώς για το περιστατικό αυτό.

Το χρονικό της σχέσης του με τη μητέρα της Lyla

O Owen έβγαινε περιστασιακά με τη Varunie Vongsvirates και σύμφωνα με πληροφορίες του Usmagazine, ήξερε ο ηθοποιός ότι η Varunie ήταν 4 εβδομάδων έγκυος όταν της ζήτησε να χωρίσουν.

Αν και ο ίδιος δεν έχει κάνει καμία δήλωση ακόμη η νεαρή Varunie έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις πρώτες φωτογραφίες της μικρούλας.

Ο Wilson, έχει ακόμη δύο παιδιά. Τον 7χρονο Robert, από την πρώην σύντροφό του Jade Duell και τον 4χρονο Finn, από τη σχέση του με την Caroline Lindqvist. Ο ηθοποιός είχε μιλήσει για τα αγόρια του και για το πόσο υπέροχη είναι η σχέση τους, τον Ιούνιο του 2017 στην εκπομπή της Ellen DeGeneres.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved