Jamie Oliver: Ο σύγχρονος Christopher Robin και η ζωή του που μοιάζει με λονδρέζικο παραμύθι (pics)

Και ποιος δεν γνωρίζει τον Jamie Oliver, τον Βρετανό σεφ που κατάφερε να μπει στις κουζίνες όλου του κόσμου!

Jamie Oliver: Ο σύγχρονος Christopher Robin και η ζωή του που μοιάζει με λονδρέζικο παραμύθι (pics)

Ο ίδιος αν και έχει ταξιδέψει αρκετά στη ζωή του, ζει και εργάζεται στο Λονδίνο. Εκεί έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια μαζί με τη σύζυγό του, Jools Oliver.

Η ζωή τους μοιάζει πραγματικά βγαλμένη μέσα από Λονδρέζικο παραμύθι και σε πολλούς θυμίζει έναν σύγχρονο Christopher Robin. Ξέρετε το αγόρι που είχε φίλο ο Winnie το Αρκουδάκι!

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει τακτικά η γυναίκα του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μας κάνουν να ταξιδεύουμε σε μια άλλη εποχή.

Το σπίτι τους, μια όμορφη και κλασσική λονδρέζικη κατοικία στο Χαμπστεντ του Βόρειου Λονδίνου, το αγόρασαν για μόλις 8.95 εκατομμύρια λίρες. Φωτογραφίες μάλιστα από το εσωτερικό και την αυλή του σπιτιού σας είχαμε δείξει και στο παρελθόν.

Εκεί ζουν και περνούν ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές παρέα με τα παιδιά τους, Poppy, Daisy, Petal, Buddy και River τον πιο μικρό γιο της οικογένειας που από τη στιγμή της γέννησής του, μονοπωλεί το ενδιαφέρον όλων.

Η Jools, μέσα από τον λογαριασμό της έχει καταφέρει κάτι μοναδικό. Αν και ο σύζυγός της είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους chef με περιούσια που ανέρχεται στα 300 εκατομμύρια λίρες τα οποία βγάζει από τα εστιατόρια, τις εκπομπές μαγειρικής αλλά και τα βιβλία που έχει γράψει, κατάφερε να μας δίξει ότι η ζωή τους δεν θυμίζει σε τίποτε, ζωή χλιδής.

Η ζωή στην εξοχή τους επιτρέπει να μεγαλώνουν ξέγνοιαστα τα παιδιά στη φύση. Δεν είναι τυχαίο που στις περισσότερες φωτογραφίες τα παιδιά φαίνονται να απολαμβάνουν την παιδικότητά τους μέσα από παιχνίδια στο χώμα, τη βροχή, η θάλασσα, την αυλή ή τα παιχνίδια στα υπνοδωμάτιά τους. Και το πιο σημαντικό; Δεν έρχονται σε επαφή με οθόνες και ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Πάρτε μια μικρή γεύση από την υπέροχη ζωή τους, που θα σας θυμίσει ζωή σίγουρα στο χωριό, στη gallery που ακολουθεί!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved