Ο Justin Timberlake έμαθε πως θα γίνει μπαμπάς με τον πιο απροσδόκητο τρόπο

Και μάλλον δεν ξαφνιάστηκε τόσο πολύ

Ο Justin Timberlake έμαθε πως θα γίνει μπαμπάς με τον πιο απροσδόκητο τρόπο

Το βιβλίου του Justin Timberlake κυκλοφορεί περίπου εδώ και δύο εβδομάδες και έχουμε μάθει πάρα πολλά πράγματα για τη ζωή του, που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Πριν από μερικές ημέρες μάθαμε πως το τραγούδι του «Cry me a river» που είχε γράψει για τη Britney Spears, γράφτηκε μόλις μέσα σε δύο ώρες από τον χωρισμό τους. Κάτι που ομολογουμένως μας σόκαρε.

Μία ακόμη αποκάλυψη που έκανε ο Justin Timberlake στο βιβλίο του, ήταν το πως έμαθε από την Jessica Biel ότι θα γίνει μπαμπάς. Όπως γράφει στο βιβλίο του βρισκόταν σε περιοδεία στο Detroit, ενώ η Jessica που θα τον επισκεπτόταν σε λίγες ημέρες ήταν στο Los Angeles. Μόλις είχε τελειώσει το show του και πήγε στο αμάξι βρήκε ένα μήνυμα από την σύζυγό του που έγραφε με κεφαλαία γράμματα «Πάρε με τηλέφωνο τώρα».

Εκείνος την κάλεσε αμέσως με βιντεοκλήση και Jessica είχε ακριβώς αυτό το ύφος της έκπληξης και του ότι έχει κάτι να του πει. Αντί όμως να μιλήσει κρατούσε στα χέρια της το θετικό τεστ εγκυμοσύνης. Η κατάληξη ήταν ήταν οι δυο τους να φωνάζουν με ενθουσιασμό και να κλαίνε από χαρά. Ο Justin τελείωσε τις εμφανίσεις του πιο γρήγορα και επέστρεψε πίσω σπίτι του να φροντίσει την οικογένεια του.


https://www.instagram.com/p/yiWvACydvT/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Ο γιος τους Silas είναι πλέον τριών ετών και είναι ένα γλυκύτατο αγοράκι. Πολύ όμορφος τρόπος για ανακοίνωση, δε βρίσκεις;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved