Διάσημη μαμά για πρώτη φορά δημοσίευσε φώτο με το πώς μοιάζει το σώμα της μετά από 2 παιδιά (pics)

Η διάσημη μαμά θέλει να δείξει στις άλλες μαμάδες τα δικά της σημάδια εγκυμοσύνης!

Διάσημη μαμά για πρώτη φορά δημοσίευσε φώτο με το πώς μοιάζει το σώμα της μετά από 2 παιδιά (pics)

Το τι μπορεί να αφήσουν πίσω, μια, δύο ή και περισσότερες εγκυμοσύνες, στο σώμα μιας γυναίκας!

Η 34χρονη πριν μερικές ώρες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία της, δείχνοντας το πώς πραγματικά μοιάζει η κοιλιά της, συνοδεύοντάς τη με ένα μήνυμα που μιλά για τη σημασία της αναγνώρισης των θετικών φυσικών μεταμορφώσεων μετά τον τοκετό.

«Δύσκολα μια γυναίκα αγαπά τον εαυτό της πλήρως. Όταν κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη, δεν μπορώ να μην κοιτάξω τους γοφούς μου που δεν είναι όπως ήταν, τις ρυτίδες μου που έγιναν μεγαλύτερες και την κοιλιά μου που έχει χαλαρώσει», ανέφερε η Ali Fedotowsky, η οποία έχει δυο παιδιά, τον 5 μηνών Riley Doran και την 2 ετών Molly Sullivan, με τον σύζυγό της Kevin Manno.

«Αλλά τότε προσπαθώ να θυμηθώ ότι οι γοφοί μου είναι μεγαλύτεροι γιατί γέννησαν δύο όμορφα παιδιά. Οι ρυτίδες μου είναι βαθύτερες, επειδή έχω περάσει αμέτρητες άγρυπνες βραδιές φροντίζοντας, ταΐζοντας και δίνοντας αγάπη στα παιδιά μου και η κοιλιά μου είναι πιο χαλαρή επειδή δύο μικρά γλυκά πλασματάκια για 18 μήνες στο σύνολο την είχαν... για σπίτι τους. Μερικές φορές αυτό που βλέπουμε ως "ελαττώματα" εξωτερικά, είναι στην πραγματικότητα αυτό που μας κάνει εντυπωσιακά όμορφες εσωτερικά!»

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Fedotowsky-Manno μιλά για το σώμα της. Τον Ιούλιο, δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες που έδειχναν την κοιλιά της, λίγες εβδομάδες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της.

Δείτε τις φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved