Θα κλαίτε από τα γέλια - Μιμείται διάσημες μαμάδες & κατάφερε να γίνει η ίδια διάσημη (pics+vid)

Εσείς γνωρίζετε τη Celeste Barber;

Θα κλαίτε από τα γέλια - Μιμείται διάσημες μαμάδες & κατάφερε να γίνει η ίδια διάσημη (pics+vid)

Είναι η γυναίκα που διάλεξε ο Tom Ford, ένας από τους πιο διάσημους, εκκεντρικούς και νέους σχεδιαστές, για να γίνει η νέα του μούσα!

Μιλάμε για τη γυναίκα, που κατάφερε να γίνει μέχρι και εξώφυλλο στο περιοδικό Vogue Αυστραλίας!

Ναι, ναι! Αυτή η γυναίκα, που σας γνωρίσαμε πριν μερικά χρόνια μέσα από τις ξεκαρδιστικές της φωτογραφίες, μια καθημερινή μαμά instagramer, κατάφερε να γίνει μία από τις πιο διάσημες κωμικούς και να κάνει μέχρι και περιοδείες στην Αμερική και όχι μόνο!

Τι την έκανε γνωστή;

Μα φυσικά οι ξεκαρδιστικές μιμήσεις διάσημων μαμάδων. Η Celeste διαλέγει τις ωραιότερες φωτογραφίες, είτε από τους προσωπικούς λογαριασμούς των διάσημων γυναικών, είτε από φωτογραφίσεις που κάνουν για γνωστά περιοδικά και καταφέρνει με τον δικό της μοναδικό τρόπο να αναπαραστήσει την κάθε πόζα, τσαλακώνοντας στην κυριολεξία τον εαυτό της.

Για αυτό άλλωστε την είχε διαλέξει και το Tom Ford για το τελευταίο του catwalk. Για το εκπληκτικό της χιούμορ. Αυτό φαίνεται και στα παρακάτω βιντεάκια που δημοσίευσε μέχρι και ο σχεδιαστής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στο πρώτο ετοιμάζει τη Celeste για το catwalk και κάποια φωτογράφιση αλλά τα ρούχα... που δεν είναι σχεδιασμένα για τις δικές της αναλογίες, δεν της κάνουν. Στο δεύτερο, η Celeste περπατάει στην πασαρέλα, κλέβοντας φυσικά τις εντυπώσεις και στο τρίτο και τελευταίο βίντεο, πριν χαιρετήσει τον Tom Ford, προσπαθεί να κλέψει μερικά ρούχα, παπούτσια και γυαλιά!



Μετά το βίντεο που σίγουρα σας έκανε να κλαίτε μέχρι δακρύων, δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες της που εμείς εδώ στο Mothersblog, ξεχωρίσαμε!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved