GNTM: Δείτε πρώτη φορά τα παιδιά της Ζενεβιέβ Μαζαρί (pics &video)

H Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία είναι συνεργάτιδα της Βίκυς Καγιά και art director στο Greece's Next Top Model κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και να… επισκιάσει για λίγο κριτές και διαγωνιζόμενες στο ριάλιτι μοντέλων.

GNTM: Δείτε πρώτη φορά τα παιδιά της Ζενεβιέβ Μαζαρί (pics &video)

Η Ζενεβιέβ απασχολεί τα μέσα με τι ατάκες της στα κορίτσια του Greece's Next Top Model και γίνεται χαμός στο twitter κάθε φορά που εμφανίζεται στο ριάλιτι μοντέλων.
Σε συνέντευξή της πρόσφατα, είπε για την αυστηρότητά της στο ριάλιτι του Star: «Το μόνο που λέω όταν βλέπω τον εαυτό μου είναι ότι πάλι ήμουν άβαφη. Πώς γυαλίζω έτσι!» και τόνισε για τις παίκτριες του Next Top Model: «Δεν με ενδιαφέρει που κλαίνε, με τη λογική ότι έχουμε πάει για μία δουλειά εκεί. Κι εγώ θα μπορούσα να κλαίω που έχασα τα γενέθλια του παιδιού μου. Δεν αφορά κανέναν!».

Μπορεί να είναι αυστηρή επαγγελματίας αλλά είναι και μία υπέροχη και τρυφερή μανούλα δυο παιδιών. Η Ζενεβιέβ – η οποία έχει σπουδάσει φωτογραφία – δημοσιεύει συχνά πυκνά φωτογραφίες στο instagram της με τα δυο της αγγελούδια και όπως θα δείτε τόσο η κόρη της – που είναι η πιο μεγάλη – όσο και ο γιος της είναι δύο κουκλιά!

Δείτε για πρώτη φορά τα δυο παιδιά της Ζενεβιέβ Μαζαρί!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved