Η ωραιότερη μαμαδίστικη τσάντα είναι αυτή!

Μόλις γίνουμε μαμάδες, λέμε αντίο (ειδικά τους πρώτους μήνες) στις παλιές μας τσάντες και ψάχνουμε τσάντες που θα χωρούν τα απαραίτητα για το μωρό μας!

Η ωραιότερη μαμαδίστικη τσάντα είναι αυτή!

Ένα Must Have αξεσουάρ για την σύγχρονη μητέρα,καθώς μπορείτε να την χρησιμοποιείτε καθ όλη την διάρκεια της ημέρας, για τα πρωινά ψώνια, καθώς το Universal “Shopper” μέγεθος της, είναι ιδανικό και πρακτικό για όλες σας τις αγορές, για μια βόλτα στο πάρκο με το μωρό σας καθώς, με τους ειδικούς της γάντζους την κρεμάτε στο καρότσι,σε ένα επαγγελματικό meeting καθώς είναι σικάτη και θηλυκή,στην επίσκεψη στην φίλη σας ή στον παιδότοπο,καθώς χωράει πάρα πολλά αντικείμενα….Ένα αξεσουάρ που ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις,εσείς απλώς τοποθετείτε τα πράγματα που χρειάζεστε στην κάθε περίπτωση.

Χρησιμοποιήστε την κάθε μέρα, όλη μέρα, η Mommy’s Bag είναι φτιαγμένη από ανθεκτικό,σκληρό και αδιάβροχο υλικό. Μπορείτε να την καθαρίσετε και να την περιποιηθείτε πολύ εύκολα.

Παίρνει πολλές μορφές! Τσάντα για το Καρότσι,χάρη στα ειδικά μεγάλα θηλυκάκια που συμπεριλαμβάνονται. Σικάτη-Γυναικεία Τσάντα,καθώς οι πλαϊνές άκρες της διπλώνουν προς το εσωτερικό ώστε να αλλάζει η μορφή της.Επιπλέον,περιλαμβάνει εσωτερικά μεταλλικούς γάντζους για να προσθέσετε το Τσαντάκι Καροτσιού της ίδιας σειράς Feeria Collection.

Καταπληκτική ιδέα….η La Millou Mommy’s Bag ως μοντέρνα τσάντα Βάπτισης….Η ιδέα ξεκίνησε από την Θάλεια,βάπτισε την κορούλα της στην πανέμορφη Σύρο,καθώς είχε σαν θέμα τις λευκές-ροζ Ονειροπαγίδες, είχε ενθουσιαστεί με το σχέδιο White Dreamcatcher, έτσι ήταν η πρώτη φορά που χρησιμοποιήθηκε η Mommy’s Bag ως τσάντα βάπτισης και η φήμη της την καθιέρωσε….

Δώρο από την La Millou,πορτοφολάκι του ιδίου ή του συμπληρωματικού του σχεδίου,20εκ. x 15 εκ., με χερουλάκι, ώστε να έχετε εύκολα διαθέσιμα τα κλειδιά σας,το κινητό,τα κέρματα ή τα καλλυντικά σας….

Fall in Love with La Millou! Live Great as a parent

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved