Αναγνωρίζετε ποια διάσημη τραγουδίστρια είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας; (pics+vid)

Πιθανόν, ούτε η ίδια η τραγουδίστρια φανταζόταν ότι θα ξεπερνούσε κάποτε τη φήμη του αγαπημένου της συγκροτήματος Spice Girls.

Αναγνωρίζετε ποια διάσημη τραγουδίστρια είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας; (pics+vid)

Με αφορμή τη επανένωση των Spice Girls για μια ακόμα περιοδεία, αλλά χωρίς τη Victoria Beckham, η 30χρονη τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της όταν ήταν ακόμα έφηβη και το δωμάτιό της ήταν γεμάτο με αφίσες του αγαπημένου της συγκροτήματος.

«Έτσι ακριβώς αισθάνομαι αυτή τη στιγμή, είμαι έτοιμη», σχολίασε η δημοφιλής τραγουδίστρια, στιχουργός και συνθέτης, η οποία από το καλοκαίρι του 2017 που ολοκληρώθηκε η περιοδεία της απέχει από δημόσιες εμφανίσεις ή συναυλίες.

Πρόκειται για μία από τις εμπορικότερες τραγουδίστριες όλων των εποχών με πολυάριθμα βραβεία στο ενεργητικό της. Τα τραγούδια της είναι γραμμένα από την ίδια και, όπως, έχει δηλώσει, συνήθως, προέρχονται από ερωτικές απογοητεύσεις. Το τραγούδι Someone Like You, γραμμένο για μια χαμένη της αγάπη, βρέθηκε στην κορυφή των τσαρτς σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες (συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας) και κέρδισε Γκράμμυ καλύτερης σόλο ερμηνείας. Η μεγαλύτερη της επιτυχία επί αμερικάνικου εδάφους θεωρείται το Rolling in the deep, το οποίο ήταν το καλύτερο σε πωλήσεις σινγκλ στις Ηνωμένες Πολιτείες για το 2011, παραμένοντας στη κορυφή του Billboard για επτά εβδομάδες.

Η Adele, -το κοριτσάκι της φωτογραφίας όπως ίσως καταλάβατε- δίκαια κατέχει τον τίλτο της «Βασίλισσας της Ποπ».

Στη gallery που ακολουθεί δείτε φωτογραφίες της Adele και ακούστε ένα από τα πιο πετυχημένα τραγούδια της:



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved