Απίστευτο κι όμως αληθινό! 12χρονη βοήθησε να γεννηθεί ο μικρότερος αδερφός της (pics+vid)

Κι όμως, φόρεσε γάντια και ιατρική ποδιά και βοήθησε να γεννηθεί ο αδερφός της!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! 12χρονη βοήθησε να γεννηθεί ο μικρότερος αδερφός της (pics+vid)

H Jacee Delapena, ένα 12χρονο κορίτσι από το Mississippi των Ηνωμένων Πολιτειών, βοήθησε τη μητέρα της κατά τη διάρκεια που γεννιόταν ο μικρότερος αδερφός της.

Η Jacee, πήγε στο νοσοκομείο μαζί με τη μητέρα της και ο γιατρός τη ρώτησε αν θα ήθελε να γίνει η βοηθός του κατά τη διάρκεια του τοκετού. Έτσι, μπήκε στην αίθουσα τοκετού και βοήθησε να γεννηθεί το νέο μέλος της οικογένειάς της.

Ο πατέρας της, Zack, κατά τη διάρκεια της γέννας απαθανάτισε με τη φωτογραφική του μηχανή την κόρη του και δημοσίευσε τις φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. H Jacee είπε ότι ήταν πολύ ενθουσιασμένη και ότι αυτή ήταν η ωραιότερη στιγμή της ζωής της.

Η Jacee, είχε ζητήσει και στο παρελθόν να είναι παρούσα κατά τη διάρκεια της γέννησης του αδερφού της Zadyn 18 μηνών, αλλά οι γονείς της δεν την άφησαν καθώς θεώρησαν ότι τότε ήταν μικρή.

Αυτό θα ήταν το τελευταίο μωρό της οικογένειας, για αυτό και οι γονείς της είπαν το «ναι» και την άφησαν να συμμετάσχει.

Ποια είναι η δική σας γνώμη; Θα αφήνατε την κόρη σας να βλέπει τη στιγμή του τοκετού; Δείτε τις φωτογραφίες, το βίντεο που μιλούν μαμά και κόρη και αφήστε την απάντησή σας.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved