Πώς πραγματικά μοιάζει το σώμα μιας γυναίκας μετά τη γέννα (pics)

«Μην ντρέπεστε για το σώμα σας, όπως κι αν είναι!»

Πώς πραγματικά μοιάζει το σώμα μιας γυναίκας μετά τη γέννα (pics)

Ραγάδες και χαλαρότητα. Με αυτά τα δύο σημάδια εγκυμοσύνης έρχονται αντιμέτωπες οι γυναίκες που θα γίνουν μητέρες, μία, δύο ή και περισσότερες φορές.

Μετά την εγκυμοσύνη οι περισσότερες γυναίκες, έρχονται αντιμέτωπες με τον καθρέφτη τους. Άλλες συμβιβάζονται με τη νέα τους εικόνα, την αγαπούν, την αγκαλιάζουν και την αποδέχονται, άλλες πάλι, κοιτάζουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη, βλέπουν τη χαλαρή και ζαρωμένη κοιλιά τους, βλέπουν τις ραγάδες στους γλουτούς, στο στήθος και την κοιλιά τους, παρατηρούν τη μαύρη γραμμή που δεν έφυγε ποτέ από το στομάχι τους και κάθονται και κλαίνε στο μπάνιο ή μπροστά στον καθρέφτη τους.

Αυτά τα δάκρυα, γυναίκες ανά τον κόσμο που φωτογραφίζουν το σώμα τους μετά την εγκυμοσύνη, θέλουν να σταματήσουν, δίνοντας το δικό τους μήνυμα και κάνοντας τις άλλες γυναίκες να αγαπήσουν και να αποδεχτούν το σώμα τους έτσι όπως ακριβώς είναι. Με τις αλλαγές, με τις ραγάδες, με την πλαδαρότητα και όλα εκείνα τα σημάδια που μαρτυρούν ότι έφεραν στον κόσμο ένα ανθρώπινο πλάσμα.

Ένα πλάσμα που έχει αλλάξει τη ζωή τους, την καθημερινότητά τους, το πρόγραμμά τους, τη ρουτίνα τους.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες με γυναίκες που έδειξαν το σώμα τους έτσι όπως πραγματικά είναι μετά τον τοκετό!

πηγή φωτογραφιών: abeautifulbodyproject.com / jadebeall.com / Instagram hastag #postpartumbody

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved