Αντιγόνη Ψυχράμη: Δημοσίευσε μετά από καιρό φωτογραφία με τον 14 μηνών γιο της

Καιρό είχαμε να δούμε φωτογραφία με τον μικρούλη της!

Αντιγόνη Ψυχράμη: Δημοσίευσε μετά από καιρό φωτογραφία με τον 14 μηνών γιο της

Η Αντιγόνη Ψυχράμη μαζί με τον σύζυγό της Δημήτρη Μακαλιά, τον περασμένο Οκτώβρη, υποδέχτηκαν τον καρπό του έρωτά τους.

Ένα υγιέστατο αγοράκι, ήρθε στον κόσμο και άλλαξε την καθημερινότητά και τη ρουτίνα τους! Αν και ο μικρούλης είναι 14 μηνών, οι γονείς δεν έχουν αποκαλύψει ούτε το όνομά του, ούτε το πότε θα γίνει η βάφτιση.

Πριν μερικές ώρες, η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε μετά από καιρό, φωτογραφία με τον γιο της αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι είναι άρρωστη! Στη φωτογραφία τον κρατά στην αγκαλιά της, κρύβοντας όπως πάντα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και έχει κοντά της, τη φίλη της Ελευθερία Μπενοβία.

«Αν και αρρωστούλα έχω την καλύτερη παρέα!!! #love #happiness», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία και αμέσως τα σχόλια για καλή και γρήγορη ανάρρωση έπεσαν βροχή!

Η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς, από την αρχή της σχέσης τους, απέφευγαν να μιλούν διαρκώς για την προσωπική τους ζωή και τις εξελίξεις σ' αυτή. Κάτι τέτοιο φαίνεται να επέλεξαν και για το παιδί τους, μιας και οι φωτογραφίες με τον γιο τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, όπως αναφέραμε και πιο πάνω άλλωστε, είναι ελάχιστες.

Δείτε τις φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει και οι δύο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram μέχρι στιγμής, μαζί με την πιο πρόσφατη!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved