Δεν πάει το μυαλό σας ποιος είναι ο διάσημος ηθοποιός της φωτογραφίας (pics)

Σήμερα είναι 63 ετών και παραμένει από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς της γενιάς του.

Δεν πάει το μυαλό σας ποιος είναι ο διάσημος ηθοποιός της φωτογραφίας (pics)

Είναι Αμερικανός ηθοποιός του κινηματογράφου, παραγωγός αλλά και τραγουδιστής. Γεννήθηκε στις 19 Μαρτίου 1955 στη Δυτική Γερμανία. Ο πατέρας του ήταν Αμερικανός στρατιωτικός και η μητέρα του ήταν Γερμανίδα. Φοίτησε στο Τμήμα Δραματικής Τέχνης στο Πανεπιστήμιο Μοντκλαιρ, όπου ήταν ανάμεσα στους ηθοποιούς στη φοιτητική παραγωγή της ταινίας Cat on a Hot Tin Roof. Εγκατέλειψε το πανεπιστήμιο το 1977 και μετακόμισε στη Νέα Υόρκη.

Είδε την καριέρα του να απογειώνεται τη δεκαετία του ’80 με τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά Moonlighting (1985-1989). Αυτός ο πρωταγωνιστικός ρόλος τον βοήθησε να καθιερωθεί ως κωμικός ηθοποιός, με την τηλεοπτική σειρά να διαρκεί πέντε σεζόν και να του απονέμει ένα Βραβείο Έμμυ Α' Ανδρικού Ρόλου σε Δραματική Σειρά και μια Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Ηθοποιού σε Τηλεοπτική Σειρά - Μιούζικαλ ή Κωμωδία.

Απέκτησε τον πρώτο πρωταγωνιστικό του ρόλο στην ταινία μεγάλου μήκους Blind Date το 1987. Ωστόσο η τεράστια επιτυχία ήρθε με την ταινία «Πολύ σκληρός για να πεθάνει» (1988) που τον έκανε κινηματογραφικό ηθοποιό.

Συνολικά έχει εμφανιστεί σε περισσότερες από 60 ταινίες ενώ έχει κυκλοφορήσει και αρκετά άλμπουμς ( όχι όλα με επιτυχία).

Όπως καταλάβατε πρόκειται για τον Bruce Willis. Ο διάσημος ηθοποιός ήταν παντρεμένος με την Demi Moore από το 1987 έως το 2000 και έχουν αποκτήσει τρεις κόρες. Από το 2009 είναι παντρεμένος με το μοντέλο Emma Heming και έχουν μαζί δύο κόρες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved