Γιατί ο δημόσιος θηλασμός δεν πρέπει να αποτελεί ταμπού (pics + vid)

O δημόσιος θηλασμός δεν είναι, δυστυχώς, αποδεκτός απ’ όλους.

Γιατί ο δημόσιος θηλασμός δεν πρέπει να αποτελεί ταμπού (pics + vid)

Τι κι αν ο μητρικός θηλασμός είναι υπέρτατο αγαθό για ένα παιδί; Στις μέρες μας υπάρχουν ακόμα ποικίλες αντιδράσεις ειδικά για τον δημόσιο θηλασμό. Αντί μια νέα μητέρα να ενθαρρύνετε να θηλάσει το μωρό της, έρχεται συχνά αντιμέτωπη με συμπεριφορές τύπου «μα, καλά ακόμα θηλάζεις;», «απαγορεύεται να θηλάζετε σε δημόσιο χώρο», «είσαι σίγουρη ότι το παιδί σου χορταίνει μόνο με το γάλα σου;».

Προφανώς και δεν είναι για όλες τις γυναίκες εύκολος ο θηλασμός, όμως είναι πέρα για πέρα εφικτός. Αυτό είναι και το μήνυμα που θέλει να στείλει μέσα από τις φωτογραφίες της η φωτογράφος Melina Nastazia.

«Ο θηλασμός είναι ένα θέμα που κρατώ στην καρδιά μου. Μετά από τρία παιδιά γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι ο θηλασμός δεν είναι πάντα απλός ή εύκολος. Υπάρχουν πολλές προκλήσεις, φυσικές αλλά και συναισθηματικές που πρέπει να αντιμετωπίσει μια μητέρα. Μερικές φορές δεν είναι καν επιλογή. Σέβομαι και υποστηρίζω τις δύσκολες αποφάσεις που κάνουν όλες οι μαμάδες για να παρέχουν ό, τι είναι καλύτερο για τα μωρά τους», καταλήγει η Melina Nastazia.

Δείτε τις φωτογραφίες θηλασμού της γνωστής φωτογράφου στη gallery και το βίντεο που ακολουθεί.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved