Αυτό το χαριτωμένο κοριτσάκι είναι σήμερα από τις πιο γνωστές και σέξι ηθοποιούς (pics)

Η διάσημη ηθοποιός σε αυτή τη φωτογραφία είναι μόλις 3 ετών!

 

Αυτό το χαριτωμένο κοριτσάκι είναι σήμερα από τις πιο γνωστές και σέξι ηθοποιούς (pics)

Μάλιστα την είχε δημοσιεύσει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η αλήθεια είναι ότι η 44χρονη, που είναι μητέρα δύο παιδιών και σύζυγος επίσης πολύ γνωστού ηθοποιού, κρατά την προσωπική και οικογενειακή της ζωή πολύ καλά προστατευμένη.

Οι φωτογραφίες που αναρτά στο Instagram είναι κατά κύριο λόγο από τις επαγγελματικές της εμφανίσεις ή από τη νέα της κολεξιόν ρούχων και αξεσουάρ.Μετρημένες στα δάχτυλα των χεριών είναι οι καθαρά προσωπικές φωτογραφίες, όπως αυτές της μητέρας της ή κάποιες από την εγκυμοσύνη της. Οσο κι αν ψάξαμε δεν βρήκαμε ούτε μία των παιδιών της ( δικές της όχι τον παπαράτσι).

Δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στο να είναι μια καλή μητέρα και όπως έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της «η μητρότητα προφανώς αλλάζει γενικώς τις προτεραιότητές σου, αλλά την ίδια στιγμή πιστεύω ότι με έκανε να νοιάζομαι περισσότερο».

Η Eva Mendes, γιατί αυτή είναι στη φωτογραφία, είναι παντρεμένη με τον Ryan Gosling από το 2011 και έχουν δύο κόρες, την Esmeralda Amada Gosling και την Amada Lee Gosling.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved