Αγγελική Ηλιάδη: Το σχόλιο που την εξόργισε: "Θέλεις να δείξεις ότι είσαι καλή μανούλα" (vid & pics)

Η Αγγελική Ηλιάδη έχει αδυναμία στους δύο γιους της, στον Μπαμπίνο και τον Βασίλη της!

Αγγελική Ηλιάδη: Το σχόλιο που την εξόργισε: "Θέλεις να δείξεις ότι είσαι καλή μανούλα" (vid & pics)

Η τραγουδίστρια συχνά πυκνά δημοσιεύει φωτογραφίες με τα δυο της αγγελούδια στο instagram, μιας και είναι λάτρης του συγκεκριμένου μέσου κοινωνικής δικτύωσης, όμως σε μία φωτογραφία με τα παιδιά της ένας follower της έγραψε ένα αρνητικό σχόλιο που την εξόργισε!

Συγκεκριμένα, ο χρήστης της έγραψε: “Γιατί ανεβάζεις συνέχεια φωτό από τα παιδάκια σου; Για να μας δείξεις ότι είσαι καλή μανούλα;”!

Η Αγγελική μόλις είδε το εν λόγω μήνυμα – όπως άλλωστε θα έκανε και η κάθε μαμά - εξοργίστηκε, και του απάντησε: “Αυτά τα σχόλια που τουλάχιστον εμένα με αφήνουν λιγάκι με το στόμα ανοιχτό... Ανήμπορη να εκφραστώ μπροστά στην βλακεία ορισμένων... Θα σας τα δείχνω γιατί γνωρίζω πολύ καλά ότι συμφωνούμε σε πολλά... αλλά κυρίως γιατί θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας...”!

Η Αγγελική είναι πάνω απ' όλα μία τρυφερή και υπέροχη μανούλα!

Μάλιστα, να σας υπενθυμίσουμε ότι η γνωστή τραγουδίστρια σε συνέντευξη που είχε δώσει στην Ελένη Μενεγάκη έχοντας δίπλα της τους δυο γιους της είχε πει:«Θέλω να δω τους γιους μου ευτυχισμένους...» και είχε τονίσει: «Όταν φεύγω μακριά από τους γιους μου έστω και για 1-2 ημέρες, δε μπορώ! Προσπαθώ όμως να είμαι όσο καλύτερη γίνεται και στους δύο ρόλους στη ζωή μου. Βέβαια, ο πρωταρχικός μου ρόλος είναι της μαμάς!».

Δείτε φωτογραφίες με τους γιους της και τις δηλώσεις της στην Ελένη έχοντας δίπλα της τα δυο αγόρια της!

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο στη ροή ειδήσεων του Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved