Μαγειρεύουμε παίζοντας: Φανταστικό παγωτό γιαούρτι με βύσσινο σε πέντε λεπτά!

Στην καρδιά του καλοκαιριού ένα παγωμένο γλύκισμα είναι παράδεισος, αυτό είναι μια γνωστή αλήθεια. Μαζί με την ευχαρίστηση όμως έρχονται θερμίδες και πολλά λιπαρά.

Η παρακάτω συνταγή όχι μόνο είναι γρήγορη και οικονομική αλλά είναι ίσως το πιο υγιεινό παγωτό. Καμία σύγκριση με το προϊόν των αλυσίδων παγωμένου γιαουρτιού, το όποιο συνήθως φτιάχνεται από σκόνες και πρόσθετα.Μπορείτε να το συνδυάσετε με κάποιο άλλο γλυκό του κουταλιού που σας αρέσει, μαρμελάδα ή φρουτοσαλάτα για τα παιδιά. Τα μυστικά για την επιτυχία είναι να παγώσετε καλά όλα τα υλικά στην κατάψυξη για λίγο και ένα πολύ δυνατό μπλέντερ. Το Smoothie Maker της Kenwood είναι ιδανικό γιατί είναι πανίσχυρο, έχει μεγάλο γυάλινο κάδο με βρυσάκι και το ραβδί ανάδευσης μας βοηθά ακόμα και στα πιο πηχτά μείγματα.Υλικά250 γραμμάρια στραγγιστό γιαούρτι125 ml κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά250 γραμμάρια πάγο2-4 κουταλιές σούπας ζάχαρηΓλυκό βύσσινο για το σερβίρισμαΕκτέλεσηΠαγώνουμε καλά όλα τα υλικά στην κατάψυξη, ακόμα και την ζάχαρη. Παγώνουμε ακόμα και τον κάδο του smoothie maker με μερικά παγάκια.

Ταυτόχρονα μετράμε τις ποσότητες που θα χρειαστούμε Όταν είμαστε έτοιμοι τοποθετούμε όλα μας τα υλικά στον κάδο και χτυπάμε καλά πρώτα στην αργή ταχύτητα, κατόπιν στην γρήγορη.

 

Για καλύτερο ανακάτεμα χρησιμοποιούμε και το ραβδί. Σερβίρουμε αμέσως σε μπολ ή ποτήρι με το πρακτικό βρυσάκι

Γαρνίρουμε με βύσσινο που του πάει πολύ!

Καλή σας επιτυχία!

Μαγειρεύουμε παίζοντας: Φανταστικό παγωτό γιαούρτι με βύσσινο σε πέντε λεπτά!
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved