Αν είσαι υπέρμαχος του θηλασμού, αυτό το hastag πρέπει να ακολουθήσεις στο Instagram (pics)

Ο μητρικός θηλασμός, όπως έχουμε πει πολλάκις, θεωρείται αναφαίρετο δικαίωμα κάθε νεογέννητου.

Αν είσαι υπέρμαχος του θηλασμού, αυτό το hastag πρέπει να ακολουθήσεις στο Instagram (pics)

Είναι ίσως ο μοναδικός τρόπος να δεθεί ένα μωρό πιο γρήγορα με τη μητέρα του και επίσης θεωρείται η πηγή χαράς και ευτυχίας και για τους δύο!

Σύμφωνα με την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (Π.Ο.Υ) και τη UNICEF, όλα τα παιδιά του κόσμου πρέπει αποκλειστικά να θηλάζουν τους πρώτους 6-8 μήνες της ζωής τους.

Θηλάζουν όμως οι μαμάδες σήμερα ή όχι;

Η απάντηση είναι ναι! Οι μαμάδες σήμερα θηλάζουν. Άλλες πολύ, άλλες λίγο, αλλά θηλάζουν ή προσπαθούν να θηλάσουν. Ανάμεσα τους υπάρχουν και οι γυναίκες υπέρμαχοι του θηλασμού που τακτικά δημοσιεύουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media φωτογραφίες θέλοντας να δείξουν και στις άλλες γυναίκες τον τρόπο να θηλάζουν σωστά αλλά και το ότι δεν πρέπει να θηλάσουν τα παιδιά τους δημόσια.


https://www.instagram.com/p/Bpm9SYnFLi0/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Αν είστε και εσείς από αυτές τις μαμάδες, τις γυναίκες που μάχεστε για το θηλασμό, για τα οφέλη του και για το δικαίωμα των γυναικών να θηλάζουν ακόμη και δημόσια, δεν έχετε παρά να δημοσιεύσετε μία φωτογραφία σας στο Instagram χρησιμοποιώντας το πιο δημοφιλές hastag.


https://www.instagram.com/p/BpoxWJnHUSb/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

#breastfeeding: Εκεί βρήκαμε και εμείς αυτές τις υπέροχες φωτογραφίες μαμάδων που είδατε παραπάνω και που θα δείτε και στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved