Έτσι είναι στην πραγματικότητα η ζωή μιας Influencer μαμάς (pics)

Αυτή είναι η Ginger Parrish! Μια μαμά που εκμεταλλεύτηκε τις καλές τις φωτογραφίες και βγάζει χρήματα από το Instagram!

Έτσι είναι στην πραγματικότητα η ζωή μιας Influencer μαμάς (pics)

Σήμερα η Ginger έχει πάνω από 223.000 followers στο Instagram και οι φωτογραφίες με τα τρία της παιδιά, κάθε φορά γίνονται ανάρπαστες.

Είναι όμως πραγματικές; Δηλαδή, είναι αυτή η πραγματικότητα που ζει καθημερινά μαζί τους ή απλά οι φωτογραφίες ειναι καλοφτιαγμένες και μονταρισμένες έτσι ώστε να παραπλανούν το κοινό της;

Όπως η ίδια έχει αναφέρει στο παρελθόν, οι φωτογραφίες της είναι πέρα για πέρα αληθινές και η ζωή της είναι ακριβώς έτσι όπως τη δείχνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σίγουρα θα υπάρξουν και οι δύσκολες στιγμές, όμως οι περισσότερες από αυτές έχουν μόνο χαρά και χαμόγελα. Αυτό άλλωστε φαίνεται και στις φωτογραφίες της. Κάθε της γέλιο φαίνεται πραγματικό και δείχνει ξεκάθαρα στους followers της ότι απολαμβάνει το κάθε λεπτό που βρίσκεται κοντά στα αγόρια της!

«Μην προσπαθείτε να είστε τίποτε άλλο στο Instagram, εκτός από τον πραγματικό σας εαυτό», ανέφερε σε μία συνέντευξή της και συνέχισε, «Βρείτε τη δική σας φωνή. Ψάξτε βαθιά για εκείνα τα πράγματα που κάνουν την καρδιά σας να χτυπά σαν τρελή. Το διαδίκτυο είναι πολύ πιο εύκολο όταν μπορείς να δείξεις αυτό που πραγματικά είσαι. Αν μάθεις να αγαπάς την δική σου πραγματικότητα, τη ζωή που έχεις εκτός διαδικτύου, τότε θα έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση εντός του διαδικτύου!».

Η ζωή της με τρία παιδιά και μάλιστα αγόρια είναι υπέροχη!


https://www.instagram.com/p/BpBEKO1nIrt/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Το πρώτο της post το έκανε πριν αρκετά χρόνια όταν επέστρεψε στο σπίτι μετά το μαιευτήριο με τον πρώτο της γιο. «Αυτή την ημέρα, τη θυμάμαι σαν να ειναι χθες. Ήταν η πρώτη μέρα που φέραμε τον Jonah στο σπίτι!».

Δείτε μερικές από τις υπέροχες φωτογραφίες που δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και δείτε πώς πραγματικά είναι η ζωή της με τρία αγόρια!

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο στη ροή ειδήσεων του Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved