Υπέροχη, απλή και χωρίς μακιγιάζ η Ελληνίδα τραγουδίστρια ποζάρει με τον γιο της (pic)

«Η ζωή έχει να κάνει με στιγμές όπως και αυτή!»

Υπέροχη, απλή και χωρίς μακιγιάζ η Ελληνίδα τραγουδίστρια ποζάρει με τον γιο της (pic)

Αυτό ήταν το σχόλιο με το οποίο συνόδευσε την υπέροχη φωτογραφία της, η Ελληνίδα τραγουδίστρια χθες βράδυ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στη φωτογραφία η ίδια φορά φθινοπωρινά ρούχα, δεν έχει ίχνος μακιγιάζ και απολαμβάνει τις στιγμές με τον 2 ετών Μύρωνα!

jolazopoulou 43411537 2175217172717606 8762033476804007645 n

Αυτή ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύει φωτογραφία με τον μονάκριβο γιο της! Η Τζο Λαζοπούλου, τακτικά δημοσιεύει φωτογραφίες με τον γιο της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντάς μας πώς είναι η καθημερινότητά της με το μικρό της αγγελούδι!

Η Τζο είναι «τρελή» για τον γιο της και αυτό φαίνεται, όχι μέσα από τις φωτογραφίες της αλλά και από αυτά που έχει γράψει σε διάφορα προηγούμενα ποστ της.

Να σας θυμίσουμε ότι πριν από καιρό και με αφορμή τα δεύτερα γενέθλια του γιου της είχε γράψει:

«Δύο χρόνια πριν, στις 11:35 ακριβώς συστηθήκαμε για πρώτη φορά από κοντά... Άκουσα το πιο γλυκό κλάμα του κόσμου, σε πήρα στην αγκαλιά μου κι από εκείνη τη μαγική στιγμή όλα άλλαξαν!!! Κάθε μέρα που περνάει σε απολαμβάνω, σε βλέπω να μεγαλώνεις, να μαθαίνεις, να γίνεσαι ένα όμορφο, πανέξυπνο και τρυφερό αντράκι και δε θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη για σένα!!! Ευχαριστώ κάθε μέρα το Θεό που μου έφερε -κυριολεκτικά- στο δρόμο μου έναν τόσο υπέροχο άνθρωπο όπως ο @arisalev που μου χάρισε το μεγαλύτερο δώρο της ζωής μου! Σ’ευχαριστώ που υπάρχεις, σου υπόσχομαι πως θα έρχεσαι πάντα πρώτος για μένα, θα συνεχίσω να είμαι όσο καλύτερη μανούλα μπορώ, θα σε αφήνω ελεύθερο να κάνεις τις επιλογές και τα λάθη σου και θα είμαι πάντα εκεί για σένα όταν με χρειαστείς!(κι όταν δε με χρειάζεσαι εκεί θα είμαι να ξέρεις!) Χρόνια πολλά και υπέροχα Μυρωνάκο μου!!!I love you to the moon and back and all over again!!!».

Δείτε φωτογραφίες της Τζο Λαζοπούλου με τον μικρό Μύρωνα, στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved