Δέκα πραγματικά αξιολάτρευτες φωτογραφίες με μικρά χνουδωτά γατάκια (pics)

29 Οκτωβρίου - Ημέρα της Γάτας: Όσοι είστε γατόφιλοι σίγουρα γνωρίζετε αυτή τη μέρα. Με τους άλλους όμως τι γίνεται;

Δέκα πραγματικά αξιολάτρευτες φωτογραφίες με μικρά χνουδωτά γατάκια (pics)

Η γάτα (Felis catus – Αίλουρος η γαλή ή Felis silvestris catus) είναι ζώο που ανήκει στην οικογένεια των Αιλουροειδών.

Πρόκειται για μια μικρή γοητευτική, χνουδωτή και χαριτωμένη «μπαλίτσα» που καταφέρνει εντελώς έναν ενήλικα να φερθεί ως παιδί. Ένα φαινόμενο, που κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να εξηγήσει.

29 Οκτωβρίου - Ημέρα της Γάτας

Όσοι είστε γατόφιλοι σίγουρα γνωρίζετε αυτή τη μέρα. Με τους άλλους όμως τι γίνεται; Η ημέρα γάτας δημιουργήθηκε για πρώτη φορά από τον Colleen Paige. Οι γάτες είναι στενά συνδεδεμένες με τον άνθρωπο, είτε ως κατοικίδια ζώα είτε ως αδέσποτες που ζουν εδώ και εκεί, από πόλη σε πόλη. Ως κατοικίδια ζώα είναι πολύ αγαπητές και πραγματικά κερδίζουν τις καρδιές του κοινού στο διαδίκτυο με τα καμώματά τους και τις αξιολάτρευτες φωτογραφίες τους.

fotografies me gatakia 2

Πώς να γιορτάσετε την ημέρα της γάτας

Κάντε πολλές αγκαλιές στο γατάκι σας. Αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος για να ξεκινήσετε τον εορτασμό της Ημέρας της Γάτας. Αν πάλι αυτό δεν σας φαίνεται αρκετό, πάρτε το μαζί σας, κάντε μια βόλτα ή κάντε του δώρο μια μπάλα ή ένα χνουδωτό παιχνίδι.

Εμείς, θέλοντας να δείξουμε πόσο αξιαγάπητα είναι αυτά τα μικρά και ναζιάρικα κατοικίδια, βρήκαμε φωτογραφίες με δέκα πραγματικά αξιολάτρευτα γατάκια.

Αν δεν έχετε μια γάτα για κατοικίδιο, τότε σίγουρα οι παρακάτω φωτογραφίες θα σας κάνουν να τρέξετε στο πλησιέστερο pet shop ή κάποιο καταφύγιο με αδέσποτα γατάκια!

Enjoy!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved