7 διάσημες μαμάδες που μίλησαν ανοιχτά για την αποβολή (pics)

H πιθανότητα να μην προχωρήσει μια εγκυμοσύνη  δεν είναι και πολύ σπάνια: 1 στις 5 γυναίκες που μένει έγκυος αποβάλλει.

 

7 διάσημες μαμάδες που μίλησαν ανοιχτά για την αποβολή (pics)

Και φυσικά απ’ αυτή την πιθανότητα δεν εξαιρούνται οι διάσημες γυναίκες του Χολιγουντ.

Δεν είναι λίγες οι διάσημες γυναίκες που βίωσαν μια αποβολή την περίοδο της εγκυμοσύνης τους.

Ένα παράδειγμα αποτελεί η Beyonce. Η μαμά τριών παιδιώ πλέον Beyonce μίλησε για την αποβολή της πριν από αρκετά χρόνια, αποκαλύπτοντας πόσο οδυνηρή ήταν η απώλεια που βίωσε.

"Σχεδόν πριν από δύο χρόνια, ήμουν έγκυος για πρώτη φορά", είχε δηλώσει στο ντοκιμαντέρ HBO. Η ζωή είναι ένα όνειρο. 'Ακουσα τον καρδιακό παλμό, καιήταν η πιο όμορφη μουσική που άκουσα ποτέ στη ζωή μου, έψαχνα ονόματα, οραματιζόμουν πως θα έμοιαζε το παιδί μου ... Αισθάνθηκα μητέρα, πέταξα πίσω στη Νέα Υόρκη για να πάρω το check-up μου - και...κανένας χτύπος καρδιάς. Κυριολεκτικά μία εβδομάδα πριν είχα πάει στον γιατρό και ήταν όλα καλά, ».

«Πήγα στο στούντιο και έγραψα το πιο θλιβερό τραγούδι που έχω γράψει ποτέ στη ζωή μου», είπε. "Και ήταν στην πραγματικότητα το πρώτο τραγούδι που έγραψα για το άλμπουμ μου και ήταν η καλύτερη μορφή θεραπείας για μένα, γιατί ήταν το πιο θλιβερό πράγμα που έχω περάσει ποτέ".

Πιο δυνατές από ποτέ κι άλλες διάσημες γυναίκες έχουν μιλήσει ανοιχτά για την δική τους εμπειρία, θέλοντας να δώσουν κουράγιο σε όλες τις γυναίκες που βρέθηκαν στην ίδια θέση. Και να τους πουν ότι δεν είναι μόνες.

Δείτε στην παρακάτω Gallery που ακολουθεί, ποιες είναι οι διάσημες που έχουν βιώσει μία αποβολή.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved