Ο σύζυγός της δεν καταλάβαινε γιατί είναι κουρασμένη κάθε πρωί - Η απάντησή της ήταν αφοπλιστική

Ο σύζυγός της δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί κάθε πρωί η γυναίκα του ήταν εξαντλημένη. Τότε εκείνη, αποφάσισε να του το εξηγήσει όχι με λόγια αλλά με σκίτσα!

Ο σύζυγός της δεν καταλάβαινε γιατί είναι κουρασμένη κάθε πρωί - Η απάντησή της ήταν αφοπλιστική

Η Mattea Goff είναι μητέρα δύο παιδιών της Seleste, 5 ετών και της Aurora, 5 μηνών. Η καθημερινότητά της δεν διαφέρει από αυτή όλων των μαμάδων που έχουν παιδιά στην ηλικία τους. Ο σύζυγός της Kris, όμως, αναρωτιόταν γιατί κάθε πρωί η γυναίκα του ήταν μονίμως κουρασμένη.

Η Mattea δεν μπήκε στον κόπο να του απαντήσει γιατί όπως είπε μιλώντας στο BuzzFeed « ο σύζυγός μου είναι φανταστικός τύπος, αλλά μερικές φορές αν δεν έχεις ζήσει κάτι δεν μπορείς και να το καταλάβεις». Σχεδίασε λοιπόν μια σειρά από σκίτσα που δείχνουν τι κάνει εκείνη όλο το βράδυ όταν ο σύζυγός της κοιμάται.

«Του είχα ξαναδώσει να δει σχέδια αλλά αυτά τα συγκεκριμένα προέκυψαν μετά από πολλές ώρες αϋπνίας και την επιθυμία μου να μπορέσει να διαβάσει το μυαλό μου», ανέφερε η νεαρή μητέρα.

Θέλοντας να βοηθήσει ενδεχομένως και άλλες μητέρες, η Mattea Goff δημοσίευσε τα σκίτσα της στο Facebook γράφοντας: «Το περασμένο Σαββατοκύριακο δυσκολεύτηκα να βρω λόγια (μάλλον επειδή δεν κοιμήθηκα καθόλου) ώστε να εξηγήσω στον Kris γιατί δεν έχω την καλύτερη διάθεση κάθε πρωί. Έτσι κάθισα με τον καφέ μου και του το σχεδίασα».

Η ανταπόκριση και τα σχόλια των χρηστών ήταν μεγάλη, ενώ πολλές μητέρες ταυτίστηκαν με αυτά τα σκίτσα.

Δείτε τα κι εσείς στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved