Τώρα οι γονείς έχουν τη δική τους Frezyland!

Η FREZYDERM πρωτοπορεί ξανά δημιουργώντας έναν νέο εξατομικευμένο οδηγό στο www.frezyland.gr! 

Τώρα οι γονείς έχουν τη δική τους Frezyland!

Είστε νέοι γονείς ή περιμένετε να γίνετε σύντομα; Έχετε απορίες σχετικά με τον τοκετό; Θέλετε να μάθετε τα πάντα για τη σωστή ανάπτυξη του νεογνού σας;

Θέλετε να ανακαλύψετε δημιουργικές ασχολίες για το νήπιο σας; Θέλετε να μάθετε τα πάντα για την ψυχολογία του παιδιού; Χρειάζεστε βοήθεια με την επιλογή του ονόματος του μωρού σας; Όλες τις απαντήσεις θα τις βρείτε στον νέο διαδικτυακό οδηγό www.frezyland.gr με την υπογραφή της FREZYDERM.

H Frezyland είναι ένας πλήρης εξατομικευμένος οδηγός για τους γονείς, διαμορφωμένος έτσι ώστε να καλύπτει τις ανάγκες της εγκύου και της σύγχρονης μαμάς και έχει στόχο να γίνει το δεξί χέρι των γονέων σε θέματα που αφορούν στα παιδιά.

«Στην Frezyland θα βρεις τα πάντα για σένα»

Από τον προσωπικό σας οδηγό, τη Frezyland, θα ενημερώνεστε για όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε από τις πρώτες ημέρες της εγκυμοσύνης της γυναίκας μέχρι το παιδί να φτάσει στα 12 έτη αλλά και για πολλά περισσότερα.

Συγκεκριμένα, μέσα στον οδηγό, θα βρείτε πολλά σημαντικά άρθρα από γιατρούς (παιδιάτρους, γυναικολόγους, ψυχολόγους) και επιστήμονες σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη, την ψυχολογία, τη διατροφή αλλά και την εκπαίδευση του παιδιού καθώς και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για εσάς που περιμένετε με ανυπομονησία το νέο μέλος της οικογένειας σας, όπως εξετάσεις εγκύου, τοκετός, θηλασμός, νανουρίσματα κ.λπ. Ακόμα, μπορείτε να βρείτε πλούσια βίντεο με συμβουλές και λύσεις θα σας βοηθήσουν να αφομοιώσετε χρήσιμες συμβουλές για τη φροντίδα των παιδιών σας.

Η Frezyland εκτός από το να σας εκπαιδεύσει και να σας επιβραβεύσει, αναλαμβάνει να ψυχαγωγήσει εσάς και τα παιδιά σας με διαδραστικά παιχνίδια και δημιουργικές δραστηριότητες που οξύνουν το πνεύμα και καλλιεργούν τις γνωστικές δεξιότητες.

Και το πιο σημαντικό; Όλες αυτές οι πληροφορίες, θα αφορούν εσάς και μόνο εσάς, αφού το νέο site είναι απόλυτα εξατομικευμένο, δηλαδή ανταποκρίνεται αποκλειστικά και μόνο στις δικές σας ανάγκες, βάσει των στοιχείων από τον προσωπικό λογαριασμό σας.

Συγκεκριμένα, με βάση τις προτιμήσεις που δηλώνετε στο site, κάθε φορά που κάνετε log in, θα βλέπετε το περιεχόμενο που σας ενδιαφέρει, καθώς το site θα προωθεί άρθρα και πληροφορίες που αφορούν μόνο στα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες σας. Και επειδή πέρα από την ιδιότητα του γονέα, έχετε και άλλες ενασχολήσεις, το www.frezyland.gr έχει εντάξει στο περιεχόμενο του θέματα αποκλειστικά για εσάς τους γονείς όπως ιδέες για δραστηριότητες, θέματα για την ομορφιά, λύσεις για την υγεία και την ευεξία, μετρητής θερμίδων, προτάσεις οργάνωσης, memory book και προσωπική agenda.

Γιατί όμως να γραφτείτε στο www.frezyland.gr;

Γιατί κυρίως εσείς οι μαμάδες αγαπάτε να ανακαλύπτετε συνεχώς νέα πράγματα για τα παιδιά σας, να μοιράζεστε τις εμπειρίες σας με τις άλλες μαμάδες και αυτό στη Frezyland επιβραβεύεται. Κάθε μήνα, εσείς οι SUPER MOMMIES που είστε δραστήριες και δεν σταματάτε να μοιράζετε απόψεις και σχόλια, θα έχετε την ευκαιρία μέσα από διαγωνισμούς και άλλες ενέργειες να συλλέγετε πόντους. Οι 3 νικήτριες κάθε μήνα που θα έχουν συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους, θα κερδίζουν πλούσια δώρα FREZYDERM!

Μην χάνετε χρόνο λοιπόν! Επισκεφθείτε τώρα το www.frezyland.gr για να ανακαλύψετε χρήσιμες συμβουλές για εσάς και τα παιδιά σας και να βάλετε τα θεμέλια για μια οικογενειακή ζωή γεμάτη χαρά, ασφάλεια και γνώση!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved