Η απίστευτη ιστορία μιας νεαρής γυναίκας που κατάφερε να γίνει μητέρα (εικόνες)

Μια 30χρονη γυναίκα από το Τέξας, η Τζένιφερ Σουέτ, όταν ήταν 8 ετών είχε μια πολύ άσχημη εμπειρία, η οποία παραλίγο να της κοστίσει το θαύμα της μητρότητας!

Η απίστευτη ιστορία μιας νεαρής γυναίκας που κατάφερε να γίνει μητέρα (εικόνες)

Η μικρή τότε Τζένιφερ, κοιμόταν στο δωμάτιο της με ανοιχτό το φώς, όταν ένας κακοποιός μπήκε μέσα, την άρπαξε και την έσυρε μέχρι το αυτοκίνητο του. Ο δράστης αφού την βίασε, επιχείρησε να την σκοτώσει, κόβοντας της τον λαιμό, ενώ μετά την αποτρόπαιη πράξη την παράτησε μέσα σε ένα χωράφι.

Το επόμενο πρωί την βρήκαν από τύχη κάποια παιδιά που έπαιζαν και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Στην αρχή η μικρή δεν μπορούσε να μιλήσει αλλά άρχισε να γράφει σημειώματα στους αστυνομικούς περιγράφοντας τον δράστη. Αν και οι γιατροί της είπαν ότι δεν θα καταφέρει να μιλήσει, μέσα σε λίγο καιρό άρχισε να μιλάει και τίποτα δεν μπορούσε να την σταματήσει.

Μετά από χρόνια, όταν πλέον το κοριτσάκι είχε γίνει 19 ετών, η αστυνομία κατάφερε να πιάσει τον δράστη. Από την μια μεριά η Τζένιφερ χάρηκε πάρα πολύ, από την άλλη όμως, αυτός ο άνθρωπος της είχε προκάλεσε ένα σωρό τραύματα και ένα από αυτά, όπως της είχαν πει οι γιατροί, ήταν ότι δεν θα μπορούσε να μείνει έγκυος.

Ακούγοντας την ιστορία της ο Δρ.Κρεγκ Γουιτζ, ο οποίος δουλεύει σε μια κλινική γονιμότητας, συγκινήθηκε και ζήτησε από την Τζένιφερ και τον σύζυγό της ότι θα ήθελε να τους βοηθήσει αφιλοκερδώς. Τελικά η Τζένιφερ, όχι μόνο κατάφερε να μείνει έγκυος, αλλά οι γιατροί κατέψυξαν ακόμα 12 έμβρυα σε περίπτωση που θελήσει να κάνει και άλλα παιδιά στο μέλλον!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved