Ντύστε την κρεβατοκάμαρά σας στα πράσινα - 20 προτάσεις για να επιλέξετε την σωστή απόχρωση (pics)

Επιλέξτε μία από τις πολλές αποχρώσεις του πράσινου για την κρεβατοκάμαρά σας.

 

Ντύστε την κρεβατοκάμαρά σας στα πράσινα - 20 προτάσεις για να επιλέξετε την σωστή απόχρωση (pics)

Το πράσινο είναι από τα χρώματα που κερδίζει σιγά σιγά έδαφος στη διακόσμηση του σπιτιού. Και μην πάει το μυαλό σας μόνο στο κλασσικό έντονο πράσινο.Σκεφτείτε όλες τις αποχρώσεις του που είναι πολλές: ανοιχτό πράσινο, χακί, φιστικί, πράσινο της μέντας, του φασκόμηλου, πράσινο της ζούγκλας, πράσινο του δάσους, πράσινο του αβοκάντο, σκούρο πράσινο, κ.ο.κ.

Οι παραλλαγές του πράσινου μπορεί να διαφέρουν τόσο στην απόχρωση όσο και στη φωτεινότητα ενώ ανάλογα με την ανάμειξή του με το άσπρο ή το μαύρο χρώμα μπορείτε να έχετε ακριβώς την πράσινη απόχρωση που θέλετε.

‘Αλλωστε μην ξεχνάτε ότι το πράσινο εκτός από το χρώμα της φύσης και της ισορροπίας, συμβολίζει την ελπίδα και την αναγέννηση.

Εκτός των άλλων, μπορεί να συνδυαστεί με άλλα ζεστά χρώματα όπως το μπεζ ή το καφέ ή να το επιλέξετε για έναν μόνο τοίχο της κρεβατοκάμαρας ή ακόμα και του καθιστικού.

Προκειμένου να έχετε μια συνολική εικόνα, βρήκαμε στο Instagram κρεβατοκάμαρες ντυμένες στα πράσινα και σας τις παρουσιάζουμε στη galley που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved