Ναι, ναι, αυτή η φωτογραφία δείχνει αυτό που φαντάζεστε - Ο χειρότερος ζωντανός εφιάλτης κάθε γονιού

Ένας μπαμπάς είχε ίσως τη χειρότερη εμπειρία που θα μπορούσε να έχει ένας γονιός. Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά η μη αλλαγή της βρόμικης πάνας στην ώρα της!

Ναι, ναι, αυτή η φωτογραφία δείχνει αυτό που φαντάζεστε - Ο χειρότερος ζωντανός εφιάλτης κάθε γονιού

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή! Ο Jesse Mab-Phea Hill από τις ΗΠΑ, δημοσίευσε φωτογραφίες από τον χαμό που προκάλεσε η κόρη του Alessandra, πριν προλάβει ο ίδιος να κάνει κάτι και εξήγησε όλα όσα συνέβησαν, όταν η σύζυγός του έλειπε και ο ίδιος πρόσεχε την κόρη τους.

Όπως άρχισε να σχολιάζει στο ποστ που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook άρχισε να μυρίζει κάτι άσχημα, πιστεύοντας ότι ο σκύλος τα έκανε μέσα στο σπίτι. Αλλά το αίμα του άρχισε να «παγώνει» όταν συνειδητοποίησε ότι η άσχημη μυρωδιά ερχόταν από τον επάνω όροφο του σπιτιού.

«Ανέβηκα τρέχοντας τις σκάλες αναφωνώντας "όχι, όχι, όχι, όχι", μέχρι να φτάσω στο δωμάτιο της Alessandra. Ήταν εκεί, στεκόταν μπροστά στα κάγκελα προστασίας που έχουμε βάλει στην πόρτα της, γυμνή από τη μέση και κάτω, κρατώντας την πάνα της και ήταν καλυμμένη από την κορυφή ως τα νύχια με τα δικά της κακάκια. Δεν μιλάμε για λίγα κακάκια εδώ και εκεί στο κορμί της. Ήταν πασαλειμμένη παντού και η εικόνα ήταν πολύ πιο άσχημη απ'ό,τι την φαντάζεστε!», σχολίασε στο ποστ του, θέλοντας να δώσει την πλήρη εικόνα στους αναγνώστες του.

Χωρίς να ελέγξει το δωμάτιό της, την άρπαξε και την πήγε κατευθείαν στην τουαλέτα να την κάνει μπάνιο. Όταν την έπλυνε και επέστρεψαν στο δωμάτιο για να την ντύσει, ο εφιάλτης του έγινε χειρότερος.

«Τα πάντα στη δεξιά πλευρά του δωματίου της ήταν καλυμμένα με τα κακάκια της. Οι τοίχοι, τα παιχνίδια, τα παράθυρα, οι κουρτίνες, η αλλαξιέρα της, το παιδικό πιάνο, οι ελπίδες μου... όλα ήταν καλυμμένα από τις βρομιές της. Αν υπήρχε τυφώνας και καταιγίδα μαζί με το όνομά από αυτό που έκανε, θα έλεγα ότι έπληξαν το δωμάτιό της!».

Αν έχετε αντιμετωπίσει έστω και μια φορά μια αντίστοιχη κατάσταση, σίγουρα μπορείτε να φανταστείτε ότι ο ίδιος προσπαθούσε να σκεφτεί τρόπους για να καθαρίσει το δωμάτιο.

Αρχικά σκέφτηκε να βάλει φωτιά. Ωστόσο μετά από πολλή σκέψη, 2 ρολά χαρτί υγείας, 5 πετσέτες προσώπου, 1 μπουκάλι καθαριστικό με άρωμα πεύκου, 1 μπουκάλι χλωρίνη, 1 τσάντα σκουπιδιών γεμάτη με τα λερωμένα παιχνίδια και δυόμισι ώρες καθαρίσματος, το δωμάτιό της ακόμη μύριζε σαν σκουπιδότοπος!

Δείτε τις φωτογραφίες από το χάος στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved