Έκανε το σώμα της ασπίδα για να προστατεύσει το παιδί της από θεομηνία - Ποιο είναι το μήνυμά της

Οι φωτογραφίες είναι σοκαριστικές.

 

Έκανε το σώμα της ασπίδα για να προστατεύσει το παιδί της από θεομηνία - Ποιο είναι το μήνυμά της

Με τρόμο και ανακούφιση θυμάται η Fiona Simpson το περιστατικό που της συνέβη πριν μερικές μέρες στην Αυστραλία.

Η νεαρή μητέρα βρισκόταν στο αυτοκίνητο μαζί με την μόλις 4 μηνών κόρη της και τη γιαγιά της, όταν ξέσπασε καταιγίδα. Η σφοδρότητα της χαλαζόπτωσης ήταν τέτοια που τα τζάμια του αυτοκινήτου έσπασαν. Όπως εξήγησε η ίδια, το χαλάζι είχε μέγεθος όσο ένα μπαλάκι του τένις!

Χωρίς δεύτερη σκέψη, βγήκε από το αυτοκίνητό της και πήγε στο πίσω κάθισμα προκειμένου να προστατέψει την κόρη της από το χαλάζι. Το αυτοκίνητό της καταστράφηκε αλλά με πολλή προσπάθεια μπόρεσε να οδηγήσει μέχρι το πιο κοντινό σπίτι και ζήτησε βοήθεια.

Η Fiona Simpson ανέβασε φωτογραφίες της από το συμβάν στο Facebook και όπως μπορείτε να δείτε το σώμα της είναι γεμάτο τεράστιες μελανιές.

evale to soma thw aspida 2

« Έμαθα σήμερα το μάθημά μου, ποτέ δεν οδηγούμε σε καταιγίδα! Παρκάραμε στην άκρη του δρόμου, όμως η καταιγίδα ήταν σφοδρή και έσπασαν τα παράθυρα του αυτοκινήτου. Κάλυψα το μωρό μου με το σώμα μου για να μην τραυματιστεί άσχημα.

Σας παρακαλώ, να προσέχετε όταν έχει καταιγίδες.

Είμαι συγκλονισμένη από την ανταπόκριση και τα καλά σας λόγια, ειλικρινά δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσοι θα δουν αυτό το post, απλά ήθελα να προειδοποιήσω τους ανθρώπους για τον κίνδυνο που υπάρχει όταν έχει καταιγίδες.

Είμαι τόσο ανακουφισμένη που η κόρη μου και η γιαγιά μου είναι καλά».

Αυτό έγραψε,μεταξύ άλλων, η Fiona στη σελίδα της στο facebook μετά την δημοσιότητα που πήρε το περαστατικό με την αίσια κατάληξη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved