Ο γιος της κινδύνευσε να χάσει την ακοή του και μπήκε στο χειρουργείο - Το μήνυμά της συγκινεί

Κατατρόμαξε τους θαυμαστές της με τη χθεσινή της ανάρτηση η διάσημη μανούλα!

Ο γιος της κινδύνευσε να χάσει την ακοή του και μπήκε στο χειρουργείο - Το μήνυμά της συγκινεί

Ο επτά μηνών γιος της υποβλήθηκε σε ένα αρκετά σοβαρό χειρουργείο και τα νέα αποκάλυψε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αργά το βράδυ της Δευτέρας!

Στη φωτογραφία ο μικρός Leon φαίνεται να απολαμβάνει την αγκαλιά και την ασφάλεια της μητέρας του, πίνοντας γάλα.

«Σήμερα το πρωί ο μικρός μας Leo, έκανε μια γρήγορη επέμβαση στο Παιδιατρικό νοσοκομείο, ώστε να ξεφορτωθεί μερικό υγρό που είχε στα αυτιά του από τη μέρα που γεννήθηκε, διαφορετικά (το υγρό αν δεν το αφαιρούσαν) θα μπορούσε να του προκαλέσει απώλεια ακοής σε βάθος χρόνου. Η επέμβαση ήταν γρήγορη και αρκετά απλή για αυτό και είμαστε και εμείς αρκετά χαρούμενοι που την έκανε και είναι πλέον σπίτι μαζί μας τώρα!», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που τη δείχνει να ταΐζει τον 7 μηνών γιο της και συνέχισε.

«Βλέποντας τόσους γονείς ωστόσο να γίνονται μάρτυρες στις επεμβάσεις των παιδιών τους και σε επεμβάσεις ανοιχτής καρδιάς, με έκανε να κλαίω χωρίς σταματημό και να συνειδητοποιήσω πως όταν εμείς και η οικογένειές μας έχουμε την υγεία μας, δεν έχουμε κανέναν λόγο να διαμαρτυρόμαστε. Η υγεία είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο. Και αν είσαι μαμά και να βλέπεις ένα παιδί να πονάει σε κάνει ότι θες να πεθαίνεις. Αυτή τη δημοσίευση την κάνω επειδή, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πόσο τυχεροί είμαστε, κάθε μέρα. Ποτέ μην θεωρείτε την υγεία σας δεδομένη».

Η Chiara Ferragni καθημερινά δημοσιεύει φωτογραφίες από τη ζωή της στο Instagram για αυτό και δεν ήταν δυνατόν να μη μοιραστεί μαζί με τους διαδικτυακούς της φίλους αυτή την περιπέτεια που έζησε!

Δείτε τις φωτογραφίες που συνόδευσε το μήνυμά της στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved