Ζώα που ζουν στο αγρόκτημα: Χρωμοσελίδες για παιδιά

Ποια ζώα αλήθεια ζουν στο αγρόκτημα;

Ζώα που ζουν στο αγρόκτημα: Χρωμοσελίδες για παιδιά

Όλα τα παιδιά μόλις αρχίσουν να αντιλαμβάνονται τα πράγματα γύρω τους κατά την ανάπτυξή τους, δείχνουν ένα τρομερό ενδιαφέρον για τα ζώα. Οι μαμάδες συνήθως ξεκινούν να μιλούν στα μικρά τους για εκείνα τα ζωάκια που ζουν στο αγρόκτημα και μιμούνται τις φωνές τους παρακινώντας και τα μικρά τους να κάνουν το ίδιο.

Οι αγελαδίτσες, οι κοτούλες, τα κοκοράκια, τα άλογα, τα προβατάκια, τα γουρουνάκια και τα παπάκια είναι μερικά από τα ζώα, που κανείς μπορεί να συναντήσει σε κάποιο αγρόκτημα.

Τα ζώα, μικρά και μεγάλα αποτελούν την μεγάλη αγάπη του κάθε παιδιού. Τα παιδιά που ζουν στα χωριά τα βλέπουν καθημερινά ενώ τα παιδιά της πόλης τα γνωρίζουν και τα αγαπούν μέσα από τα βιβλία, τα παραμύθια, τα παιχνίδια και τις βόλτες στην εξοχή.

Εκτός από όλα τα παραπάνω όμως, ένα παιδί μπορεί να γνωρίσει τα ζώα του αγροκτήματος ακόμη και μέσα από τη ζωγραφική. Μπορεί να του δώσει ό,τι χρώμα θέλει και να το φτιάξει έτσι όπως το φαντάζεται μέσα στο μυαλό του.

Αν λοιπόν θέλετε και εσείς να γνωρίσετε τα ζώα του αγροκτήματος στα παιδιά σας, δεν έχετε παρά να εκτυπώσετε μία από τις παρακάτω χρωμοσελίδες ή ακόμη και όλες και να τις ζωγραφίσετε με τα μικρά σας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved