Παραλίγο να πεθάνει από μηνιγγίτιδα και σηψαιμία και τώρα είναι βασίλισσα της ομορφιάς!

Ένα εξάχρονο κοριτσάκι από τη Μεγάλη Βρετανία έπαθε μηνιγγίτιδα και παρουσίασε σηψαιμία στο σωματάκι της όταν ήταν ακόμα μόλις 15 εβδομάδων.

Παραλίγο να πεθάνει από μηνιγγίτιδα και σηψαιμία και τώρα είναι βασίλισσα της ομορφιάς!

Η κατάστασή της ήταν τόσο σοβαρή που οι γιατροί ήταν σχεδόν σίγουροι πως δεν θα τα κατάφερνε. Χάρη στη μετάγγιση αίματος, όμως, στην οποία υπεβλήθη εγκαίρως, η μικρή κατάφερε να επιβιώσει, όμως η όλη διαδικασία της δημιούργησε ζημιά στον εγκέφαλο και δυσπραξία που επηρεάζει τον συντονισμό των κινήσεών της.

Παρ' όλα αυτά, οι γονείς της, μετά τη μεγάλη περιπέτεια υγείας της, αποφάσισαν να της χαρίσουν μία φυσιολογική ζωή και μάλιστα πρόσφατα την δήλωσαν για συμμετοχή σε καλλιστεία ομορφιάς για μικρά παιδιά. Η μικρή Τζέσικα κατάφερε να αναδειχθεί κερδίζοντας τον τίτλο της «Miss North-West Face of the Globe».

Μάλιστα, ο τελικός του διαγωνισμού ομορφιάς θα γίνει σε λίγους μήνες στη Eurodisney στη Γαλλία και η Τζέσικα κρατώντας τον τίτλο της, θα συναγωνιστεί άλλα όμορφα κοριτσάκια από άλλες περιοχές της Μεγάλης Βρετανίας και όχι μόνο.

Η μητέρα της Λόρα Μπελ είπε περήφανη για τη μικρή της: «Η Τζέσικα ήταν μόλις λίγα λεπτά μακριά από τον θάνατο και τελικά κατάφερε να γίνει μία μικρή πριγκίπισσα της πασαρέλας και να αναδείξει το άστρο της. Νομίζαμε ότι τη χάναμε αλλά η ίδια πάλεψε γι' αυτό που αγαπάει περισσότερο –να είναι πάνω στη σκηνή και να δείχνει σε όλους ποια πραγματικά είναι».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved