Βασιλική Ανδρίτσου: Έγκυος πρώτη φορά στα 46 της και δείτε τι δήλωνε για τη μητρότητα (video &pics)

 Η Βασιλική Ανδρίτσου είναι έγκυος για πρώτη φορά στα 46 της χρόνια και μετά από οκτώ χρόνια έγγαμου βίου.

Βασιλική Ανδρίτσου: Έγκυος πρώτη φορά στα 46 της και δείτε τι δήλωνε για τη μητρότητα  (video &pics)

Η ηθοποιός διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η Βασιλική Ανδρίτσου εδώ και οκτώ χρόνια είναι παντρεμένη με τον Νίκο Συμεωνίδη! Με τον σύζυγό της γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του «Κόκκινου δωματίου», όπου εκείνος ήταν παραγωγός και εκείνη ήταν πρωταγωνίστρια. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και από το 2005 είναι μαζί. Παντρεύτηκαν στις 26 Σεπτεμβρίου του 2011 και το μυστήριο τελέσθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο και με λίγους καλούς συναδέλφους τους.

Τι δήλωνε όμως πριν χρόνια η ηθοποιός για την μητρότητα;

Η Βασιλική ήθελε πολύ να γίνει μητέρα και είχε φθάσει να είναι σε μία φάση της ζωής της και εμμονική. «Ναι, θέλω να κάνω παιδιά. Το έχω αφήσει, όμως, στο "όπως κάτσει". Κάποια στιγμή πήγε να μου γίνει εμμονή, γιατί έχω περάσει τα 40 και σκεφτόμουν αν προλαβαίνω, δεν προλαβαίνω και τέτοια. Προλαβαίνω νομίζω, αλλά κι αν δεν γίνει δεν πειράζει», είχε πει σε συνέντευξή της στο περιοδικό people. Eνώ σε συνέντευξή της στην εκπομπή DOT, στον ΣΚΑΪ είχε δηλώσει: «Πέρασα μία φάση που ήθελα πάρα πολύ να κάνω παιδί... Υπάρχουν τόσα ορφανά στην Ελλάδα και αν δεν κάνω ένα παιδί, θα δούμε αν μπορούμε να υιοθετήσουμε ένα παιδάκι...».
Όλες αυτές οι δηλώσεις ανήκουν στο παρελθόν, αφού σε τέσσερις μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της το μωράκι της. Εμείς να της ευχηθούμε με το καλό!

Δείτε όλα όσα δήλωνε περί μητρότητας, αλλά και φωτογραφίες από τον γάμο της με τον αγαπημένο της Νίκο Συμεωνίδη!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved