Νέο φωτογραφικό υλικό από το baby shower της Σοφίας Καρβέλα!

Πάρτι για να υποδεχτεί όπως αρμόζει, τον γιο της, έκανε στη Νέα Υόρκη όπου βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες πριν γεννήσει η Σοφία Καρβέλα.

Νέο φωτογραφικό υλικό από το baby shower της Σοφίας Καρβέλα!

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, η οποία διανύει τον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της, διοργάνωσε το γνωστό αμερικάνικο έθιμο «baby shower» κατά το οποίο η μέλλουσα μαμά συγκεντρώνει φίλους, φίλες και στενούς συγγενείς και τους κερνά γλυκά για να γιορτάσουν μαζί τον ερχομό του μωρού της.

Και οι καλεσμένοι φυσικά γεμίζουν με δώρα το σπίτι, ψωνίζοντας βέβαια όλα τα απαραίτητα για ένα νεογέννητο. Την παράσταση, για ακόμα μία φορά, έκλεψε η Άννα Βίσση η οποία κρατώντας μία σημαία της πατρίδας της, της Κύπρου και φορώντας μία ποδιά κουζίνας η οποία έγραφε «Yia Yia's Kitchen» δηλαδή «Η κουζίνα της γιαγιάς», έκανε όλους τους παρευρισκόμενους να γελάσουν και να περάσουν καλά.

Όσο για τη Σοφία Καρβέλα, δεν σταματούσε να ανοίγει δώρα και να ενθουσιάζεται με όλα όσα είχαν φέρει για τον γιο της, ο οποίος θα πάρει το όνομα Νίκος από τους δύο παππούδες του Νίκο Καρβέλα και Νίκο Πανουργιά. Δείτε φωτογραφίες από το baby shower.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved