Μπαμπάς αντιμετώπισε το άγχος του κεντώντας - Δείτε υπέροχες φωτογραφίες (pics)

Μπαμπάς άρχισε το κέντημα για να αντιμετωπίσει το άγχος του και τώρα τα κεντήματά του γίνονται ανάρπαστα!!!

Μπαμπάς αντιμετώπισε το άγχος του κεντώντας - Δείτε υπέροχες φωτογραφίες (pics)

Όταν σας ζητούν να σκεφτείτε κάποιον να κεντά, σίγουρα δεν φαντάζεστε κάποιον άνδρα, γυμνασμένο και με αρκετά τατουάζ σωστά;

Σήμερα θα αλλάζει αυτό! Καθώς βρήκαμε έναν υπέροχο μπαμπά με τα παραπάνω χαρακτηριστικά! Ο Mike Reynolds, είναι πατέρας δύο υπέροχων κοριτσιών, συγγραφέας και δημιουργός του Everyday Girl Dad.

Ο ίδιος λατρεύει το κέντημα και αυτό φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Εκτός από φωτογραφίες που τον δείχνουν πώς περνά την ημέρα του με την οικογένειά του, υπάρχουν και φωτογραφίες που ο ίδιος ή οι κόρες του, καμαρώνουν με τα κεντήματά του, στα χέρια!

Στα κεντήματά του κανείς μπορεί να δει τη θρυλική τενίστρια Billie Jean King, τη Frida, τον Captain Picard από το Star Trek και άλλους πολλούς υπέροχους χαρακτήρες!

Όπως έχει αναφέρει σε συνέντευξή του, ξεκίνησε το κέντημα για να αντιμετωπίσει το άγχος του, δίχως να τον νοιάζει τι θα πουν οι φίλοι του ή που είναι άνδρας, δεδομένου ότι τα στερεότυπα θέλουν τη γυναίκα να κεντάει (και όχι τον άνδρα)!

Παρόλα αυτά, τα κεντήματά του έγιναν ανάρπαστα και ο ίδιος; Τα χρυσοπουλάει. Ρίξτε μια ματιά στο site του και πάρτε μια μικρή γεύση από τις τιμές! Μήπως να το ρίξουμε και εμείς στο κέντημα;

Δείτε παρακάτω μερικά από τα έργα του και αν θέλετε να δείτε ακόμη περισσότερα δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε τον λογαριασμό του στο Instagram!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved