Οι Χana Zoo συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους στη σκηνή του Athens Holiday Park

Μαζική προσέλευση άνευ προηγουμένου, απόλυτο ξεφάντωμα, χορός μέχρι τελικής πτώσης και ευτυχισμένες φατσούλες (μικρών και μεγάλων) στο άκουσμα των τραγουδιών τους.

Οι Χana Zoo συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους στη σκηνή του Athens Holiday Park

Μετά από από όλα αυτά μπορούν οι Xana Zoo του Μάνου Βαφειάδη, το συγκρότημα που αγαπήθηκε και αγκαλιάστηκε από το παιδικό - και όχι μόνο- κοινό, συνεχίζει να μας κρατά συντροφιά στο Athens Holiday Park για δύο ακόμα συναυλίες:

Κυριακή 21 και Σάββατο 27 Ιουλίου!

Η Τερέζα, ο Βασίλης και η Αναστασία, μαζί με την "Κατσίκα", τον "Φαταούλα", τον "Βάτραχο" και όλη την υπόλοιπη θεότρελη παρέα των αγαπημένων μασκότ ανεβαίνουν στη σκηνή του Athens Holiday Park, τραγουδούν και χορεύουν σε σκηνοθεσία του Κώστα Καπετανίδη, όλες τις μεγάλες επιτυχίες του Μάνου Βαφειάδη!

Από την πρώτη στιγμή, "έκλεψαν" τις εντυπώσεις και τις καρδιές μικρών και μεγάλων, παρασύροντας όλους στον μαγικό κόσμο του Μάνου Βαφειάδη, που χρόνια τώρα μας διασκεδάζει και μας ψυχαγωγεί με τους φανταστικούς του ήρωες και τις περιπέτειές τους.
Η παράσταση είναι διανθισμένη με interactive βασικά παιδαγωγικά στοιχεία, καθώς τα παιδιά μαθαίνουν και τα πρώτα χορευτικά βήματα του flamenco και της disco και παράλληλα τον αλληλοσεβασμό, όταν όλοι μαζί "μαλώνουν" τον "Φαταούλα" και αποφασίζουν να μην γίνουν ποτέ τους ..."αρπάχτρες"
.Μια ξεχωριστή στιγμή της παράστασης είναι ο διαγωνισμός τραγουδιού ανάμεσα σε αγόρια και κορίτσια.
Ο Βασίλης κατευθύνει τα κορίτσια και η Αναστασία τα αγόρια.
Η έκπληξη έρχεται, όμως, από την Τερέζα, όταν προσπαθεί να βάλει στο παιχνίδι και τους γονείς.

Φυσικά δεν λείπει ο ξέφρενος χορός με την "Κατσίκα", την "Καμήλα", τον "Αστακό" και την "Αγελάδα". Μεγάλο σουξέ έχει και ο "Βάτραχος" που ζητά απεγνωσμένα από την Τερέζα να του δώσει ένα φιλάκι για να γίνει Πρίγκιπας!

Μια πολύ δροσερή, κεφάτη και διασκεδαστική παράσταση που θα λατρέψετε και που δεν πρέπει να χάσετε!
Σας περιμένουμε στο Athens Holiday Park για να διασκεδάσετε με την χαρούμενη παρέα των Xana Zoo!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved