Γνωστοί ηθοποιοί έγιναν γονείς και αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του μωρού

Απέκτησαν ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Γνωστοί ηθοποιοί έγιναν γονείς και αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του μωρού

Με μια τρυφερή φωτογραφία και ένα ευχαριστήριο μήνυμα στο Instagram ανακοίνωσε το ζευγάρι τη γέννηση του παιδιού του. Στη φωτογραφία απεικονίζονται τα χεράκια του μωρού και των διάσημων γονιών του.

«Δεν έχω λόγια να περιγράψω πόσο ευγνώμων νιώθω. Για τους ανθρώπους που μας προστάτεψαν, που κράτησαν την οικογένειά μας ασφαλή και σεβάστηκαν την ιδιωτικότητά μας. Για τον @halfadams που ήταν τόσο υποστηρικτικός σε κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης μου και της γέννησης του παιδιού μας. Και για την απίστευτη δύναμη της μοίρας που μας έφερε αυτό το κοριτσάκι στη ζωή μας. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη που είμαι η μητέρα της. Να φέρω στον κόσμο μια κόρη και να κάνω ό, τι καλύτερο μπορώ για να την αναθρέψω να γίνει ένα καλό, δυνατό παιδί ή ότι αυτή θελήσει στη ζωή της», έγραψε η ευτυχισμένη μαμά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Για την Troian Bellisario και τον Patrick J.Adams ο ερχομός της κόρης τους είναι από τα σημαντικότερα γεγονότα της ζωής τους. Παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο το 2016 μετά από τρία χρόνια σχέσης και αυτό είναι το πρώτο τους παιδί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved