Η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού του Mothersblog.gr που φωτογραφήθηκε σε προχωρημένη εγκυμοσύνη (φωτογραφίες)

Πριν λίγες μέρες, το Mothersblog.gr έκανε έναν μεγάλο διαγωνισμό σε συνεργασία με τον επαγγελματία φωτογράφο Δημήτρη Σκορδά ο οποίος ειδικεύεται στο να φωτογραφίζει βρέφη, παιδιά και γυναίκες που βρίσκονται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Ο διαγωνισμός απευθυνόταν σε εγκύους που θα ήθελαν να αποκτήσουν ένα καλλιτεχνικό πορτρέτο για να θυμούνται για πάντα την πιο τρυφερή στιγμή της ζωής τους. Η νικήτρια του διαγωνισμού ήταν η Εύα Ντούβλη, η οποία φωτογραφήθηκε στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η ίδια μας μίλησε γι' αυτή την μοναδική εμπειρία! Απολαύστε τις φωτογραφίες της!

Πώς αποφασίσατε να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό;Είδα το διαγωνισμό στο site και μου άρεσε πολύ η ιδέα. Ήταν πρωτότυπη και έτσι έλαβα μέρος.

Νιώσατε άνετα κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης;Στην αρχή είχα λίγο άγχος αλλά κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, λόγω της επαγγελματικής εμπειρίας του φωτογράφου, το απέβαλλα. Με έκανε να νιώσω πολύ άνετα.

Τι σας δυσκόλεψε περισσότερο;Δε με δυσκόλεψε κάτι. Είχα λίγο άγχος στην αρχή για το πώς θα φαίνονται οι φωτογραφίες. Όχι λόγω αισθητικής άποψης, αλλά επειδή είμαι έγκυος και δεν ήξερα πώς θα φαίνεται το σώμα μου γενικά.

Σας ενθάρρυνε ο φωτογράφος;Ναι, πάρα πολύ. Είναι πολύ επαγγελματίας και πολύ καλός σε αυτό που κάνει και στα πέντε πρώτα λεπτά είχα νιώσει άνετα.

Πόση ώρα διήρκησε η φωτογράφιση;Γύρω στις δύο ώρες.

Το αποτέλεσμα ήταν αυτό που περιμένατε;Ήταν πολύ πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Το συνιστώ σε όλες τις μαμάδες γιατί η εμπειρία θα σας μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό.

Πού κάνατε τη φωτογράφιση;Στα βασιλικά κτήματα Τατοΐου.

Θα το ξανακάνατε σε επόμενη εγκυμοσύνη σας; Θα το συστήνατε σε κάποια φίλη;Σίγουρα. Ήδη με ρωτάνε για τον φωτογράφο και το πώς μπορούν να έρθουν σε επαφή μαζί του για να φωτογραφηθούν κι άλλες μέλλουσες μαμάδες.

Έχετε να κάνετε κάποιο σχόλιο για τον διαγωνισμό;Να συνεχίσετε να κάνετε τέτοιους διαγωνισμούς, πρωτότυπους και ωραίους.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τον Δημήτρη Σκορδά μπορείτε να βρείτε στη προσωπική του ιστοσελίδα www.babyphotos.gr

Η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού του Mothersblog.gr που φωτογραφήθηκε σε προχωρημένη εγκυμοσύνη (φωτογραφίες)
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved