Tatum O'Neal: Σπάνια εμφάνιση μαζί με την κόρη της (pics +vid)

Η γνωστή ηθοποιός πόζαρε με την 27 κόρη της Emily McEnroe.

 

Tatum O'Neal: Σπάνια εμφάνιση μαζί με την κόρη της (pics +vid)

Η γνωστή ηθοποιός παραβρέθηκε μαζί με την κόρη της σε εκδήλωση που έγινε στο Λος Αντζελες και τα φλας πήραν φωτιά.

Η 54χρονη Tatum O'Neal, ιδιαίτερα χαλαρή και άνετη, φωτογραφήθηκε δίπλα στην κόρη της φορώντας ένα μακρύ κόκκινο φουστάνι που το είχε συνδυάσει με αθλητικά παπούτσια.

Η βραβευμένη με Όσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία του 1973 Χάρτινο φεγγάρι (Paper Moon), έγινε η νεαρότερη ηθοποιός που βραβεύτηκε ποτέ με βραβείο Όσκαρ ( 10 ετών).

Η Tatum O'Neal, που είναι κόρη του ηθοποιού Ryan O'Neal, έχει γράψει δυο αυτοβιογραφίες, στις οποίες εξιστορεί τη δύσκολη σχέση με τον πατέρα της και την εξάρτησή της από τα ναρκωτικά. Μετά την νίκη της στα Όσκαρ, συνέχισε να εργάζεται ως ηθοποιός πρωταγωνιστώντας στις ταινίες: Εννέα μικροί σατανάδες (The Bad News Bears, 1976), Τρελοί παραγωγοί, απίθανοι σκηνοθέτες (Nikolodeon, 1976), Καλπασμός προς τη νίκη (International Velvet, 1978), Τα νυμφίδια (Little Darlings, 1980) και Στα 16 γνώρισα τον έρωτα (Circle of two). Η κινηματογραφική της καριέρα άρχισε να φθίνει μετά την ενηλικίωσή της και το 1986 παντρεύτηκε τον τενίστα Τζον ΜακΈνροου.


https://www.instagram.com/p/BoqCJvtBUt0/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Το ζευγάρι απέκτησε τρία παιδιά τον Kevin, 32 ετών, τον Sean, 31 ετών και την Emily 27 ετών. Χώρισε όμως το 1992.

Κατά τη δεκαετία του 2000 η ηθοποιός επανεμφανίστηκε στα τηλεοπτικά και κινηματογραφικά δρώμενα κάνοντας γκεστ-εμφανίσεις σε σειρές και λαμβάνοντας μικρούς ρόλους σε ταινίες.

Δείτε την γνωστή ηθοποιό μαζί με την κόρη της στη gallery που ακοολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved